RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Mare expo la Wiena, cu 140 de exponatori, pe o suprafata de 20.000metri patrati. La ultima expozitie au fost 48.000 de vizitatori, acum se asteapta mai multi. adresa www.diebike.at Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Salut! Am deschis si eu in urma cu 2 saptamani un topic: "Salon Moto Viena 31ian-02feb 2008", tot la aici "Intalniri evenimente excursii". Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Salut! Am deschis si eu in urma cu 2 saptamani un topic: "Salon Moto Viena 31ian-02feb 2008", tot la aici "Intalniri evenimente excursii". Vlad salutare rugaminte mare unde se tine in wiena parca mas duce sa vad in ce dispozitie sint si poate merg 2000km se fac repedea dimineata plecare dormit la unguri la intrarea in austria era cam 10-15 euro pe noapte vizitat expozitia si fuga acasa cine stie a fii sa-u a nu fii te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 Salut Pompi, sint tot ala care te-a invitat la intinirea Harley la Faaker See, anul trecut, daca-ti mai aduci aminte, cred ca am si vorbit la telefon. E la Messezentrum Wien Hala D,C. Eu voi merge simbata, e deschis de la 09 la 19. Wezi si pe www.1000ps.at a aparut si un video mic deja de acolo. Eu sz_andrei1968@yahoo.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate