ionut73 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Salutare, Intrucat se pare ca va fi frumos maine (sambata, 2 feb) iar eu nu sunt refacut total pentru moto m-am gandit sa bag o tura cu bicicleta prin bucuresti, imprejurimi sau chiar mai departe (am camioneta cu bena si 4 locuri - 4 persoane + biciclete merg fara probleme). Daca stam in Bucuresti, ma gandesc sa ne intalnim pe undeva pe la 11 si sa ne dam vreo 3 ore, cat e cald. Mai bem un suc, vorbim, ne imprietenim Se mai baga cineva? Hai sa dam jos carnatzii Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) Distractie placuta --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 13:21 -------------scuze pt off-topic cu motoru nu iese nimeni maine poimaine pe langa bucuresti? Editat Februarie 1, 2008 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Daca nu ieseam cu mobra, ma bagam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Daca nu ieseam cu mobra, ma bagam. alta data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Nu, Ionutze, ca am muncit mult sa pun carnatii ceia pi mini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 La schi a fost foarte bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gecko Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Salutare, Intrucat se pare ca va fi frumos maine (sambata, 2 feb) iar eu nu sunt refacut total pentru moto m-am gandit sa bag o tura cu bicicleta prin bucuresti, imprejurimi sau chiar mai departe (am camioneta cu bena si 4 locuri - 4 persoane + biciclete merg fara probleme). Daca stam in Bucuresti, ma gandesc sa ne intalnim pe undeva pe la 11 si sa ne dam vreo 3 ore, cat e cald. Mai bem un suc, vorbim, ne imprietenim Se mai baga cineva? Hai sa dam jos carnatzii Ionut salut am vazut topicul un pic prea tarziu cand se mai organizeaza ceva cu biciclete ma bag, motorul este in reparatii si sunt pe bara un pic, plus ca a crescut burta periculos de mult cu iarna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate