wishlist Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 salutare, am un hornet editie 2007 si as vrea sa-i modific putin aripa (coada) spate. ca sa ma explic mai bine am incercat sa schitez modificarea respectiva (imi cer scuze, dar nu ma foarte pricep la corel). am rugamintea ca in cazul in care exista cineva care are idee cum se face (inafara de "taie si lipeste") sau a mai facut asa ceva, sa-mi de si mie o "mana" de ajutor. ma mai intereseaza ce se poate face cu toba (modificare sau schimbare). merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 (editat) Evacuari importate oficial de noi: Mivv Mai multe detalii: - http://www.mivv.it/en/prodotti_apri.asp?cl=1&cs=676 Micron: LeoVince: Pentru preturi si detalii cu oferta completa si bonusuri ai datele de contact mai jos. Editat Februarie 2, 2008 de MOTOBOOM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Omul cred ca vrea sa isi modifice codita nu doar sa schimbe toba. --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 02:02 ------------- salutare, am un hornet editie 2007 si as vrea sa-i modific putin aripa (coada) spate. ca sa ma explic mai bine am incercat sa schitez modificarea respectiva (imi cer scuze, dar nu ma foarte pricep la corel). am rugamintea ca in cazul in care exista cineva care are idee cum se face (inafara de "taie si lipeste") sau a mai facut asa ceva, sa-mi de si mie o "mana" de ajutor. ma mai intereseaza ce se poate face cu toba (modificare sau schimbare). merci mult Ar fi fain sa tai partea aia din codita, sa pui stopul direct sub sa, sa fie in stilul noului CB 1000 R Uita-te la 360-ul asta cu noul Hornet http://honda.co.uk/motorcycles/2008/CB1000R/360/index.html --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 02:08 ------------- Evacuari importate oficial de noi: Mivv Se poate un pret pt un Mivv Xcone pt Hornet 1998? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Omul cred ca vrea sa isi modifice codita nu doar sa schimbe toba. .............. Se poate un pret pt un Mivv Xcone pt Hornet 1998? 1. I-am oferit optiunile de evacuare, intrucat a cerut si asa ceva in primul post. 2. Pt preturile la evacuari discuta cu orestte intrucat el e distribuitorul nostru pe zona Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wishlist Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 Omul cred ca vrea sa isi modifice codita nu doar sa schimbe toba. <small>--- Mesaj completat în 05 Feb 2008 02:02 -------------</small><br/> Ar fi fain sa tai partea aia din codita, sa pui stopul direct sub sa, sa fie in stilul noului CB 1000 R Uita-te la 360-ul asta cu noul Hornet http://honda.co.uk/motorcycles/2008/CB1000R/360/index.html <small>--- Mesaj completat în 05 Feb 2008 02:08 -------------</small><br/> Se poate un pret pt un Mivv Xcone pt Hornet 1998? multumesc de sfat, la asta ma gandeam si eu, as renunta si la partea dintre stop si suportul de numar (care va fi mai mic probabil). pe mine ma interesa si daca exista cineva care a si facut operatiunile astea, sau macar poate sa-mi spuna cum se face (flex, lipici etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 hai nu ajuta nimeni pe omu asta ?...ai putea sa vb cu un mecanic ceva sa il intrebi daca poate sa iti faca modificarea ca nu pare greu de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate