Baiazid Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Inculpata: Maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 YAM YAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Un idiot cu mintea odihnita (DEX: tzaran) s-a gandit sa arunce o bicicleta (de tzara) in fata motoarelor. Ii rateaza pe Ares si pe Maria la sest si intru eu din plin Pagube: Bicla lu' ala Se observa pe anvelopa vopseaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Frumos oraselul de peste girla . Am fost si eu in locul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 (editat) Unde s-a intamplat faza cu bicicleta? Sper ca v-a placut oraselul meu. In special Combinatul si drumurile Imi pare rau ca nu am fost acasa sa ne intalnim, dar poate altadata avand in vedere ca am descoperit ca-l cunosc pe Ares si ca suntem chiar vecini de "cartier" prin Bucuresti. Editat Aprilie 11, 2005 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Frumos oraselul de peste girla . Am fost si eu in locul asta! Am shi eu o poza pe malul "garlei"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Gustare undeva pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Baiazid ... un om fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Cele trei motoare: -Baiazid -Ares666 -Drog' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 ..... Voi ce ziceti de treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 In concluzie a fost foarte faina plimbarea asta si vrea a tinut cu noi.La cat mai multe din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Voi ce ziceti de treaba asta? Baiazid sta cu banana in gura... nimic nou. In caz ca ati uitat: /index.php?...pic=15624&st=64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 super plimbarica, super prieteni, eu unu m+am _kakat de ras pe mine la dumele lu' Baiazid. multam Maria si Baiazid ca m-ati insotit, mi-a placut tare. acuma sa spun si partile naspa: -evenimentul cu bicla cretinului, care trebuia transat in bucatele mici... -drumul din oras pana la dunare, care pentru viraga mea s-a lasat cu stop spate rupt, dar rezolvat pe loc, gratie "know-how"-ului de pe vremea comunistelor... si cu ajutorul lui Baiazid, si a sculelor lui socru'meu si ca nota: viteza de croaziera a fost un pic cam mare pentru ce poate viraga mea, ca mi-a supt cam mult gaz. e drept, am luat benzina de la petrom turnu magurele, care e un peco de cacao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 PAi normal ca BAiazid era fericit. Oraselul de peste Dunare ,daca stiu eu bine, este chiar Nicopole. Stiti voi care Nicopole. Ala unde Baiazid-Fulgerul le-a cam tras-o cavalerilor crestini. (vezi carti de istorie ,sau "Scrisoarea III") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate