Gixu. Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Oare cu 10000-11000 de Euroi s-ar rezolva (transport, taxe si inmatriculare)sa pot umbla cu ea in RO?! Din moment ce Midnight-ul mare e 13000+ fara taxe...nu cred ca o sa-l vezi prea curand pe la vreun dealer la bani aia...Poate fara taxe...Mie tot nu-mi plac aripile...tobele...si inca vreo 2 -3 lucruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Din moment ce Midnight-ul mare e 13000+ fara taxe...nu cred ca o sa-l vezi prea curand pe la vreun dealer la bani aia...Poate fara taxe...Mie tot nu-mi plac aripile...tobele...si inca vreo 2 -3 lucruri In 4-5 ani sigur o sa-i mai scada pretul si sigur o sa fie mai accesibile desigur la SH! Cu privire la aspect pe mine ma omoara ma ales roata fata, spate si in mod special tobele! dar acuma totul depinde de gusturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Da super motocicleta ,eu sunt fan declarat al seriea Star de la Yamaha pentru America dar Rider mi se pare deosebit din pacate daca te duci sa il iei din state platesti vama la el o carca deci cred ca sare de pret mult poate chiar peste midnight-ul de 1900 dar merita si ultimul banut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Asa, ca sa nu uitati de Raider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate