Mark81 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Cred ca s-a mai scris despre subiectul acesta o gramada, cu toate astea nu am reusit sa ajung la o concluzie... Problema este: pe langa moto de strada pe care o am mai vreau sa iau pe a doua pe care sa o folosesc exclusiv pt. teren(neinscrisa) Plimbarile pe care le-as face sunt scurte(zona fagarasului)-dealuri, camp, mers la pescuit pe olt, deci maxim o zi! Acuma intrebarea este:cross? enduro? 250cc 4t?, 125cc?2t? Mi-ar placea sa aiba un pic de nerv, dar nici sa-ti rupi mainile cu el(ma refer la 2t) Nici la bani multi nu prea ma gandeam(500E-1000 max) Astept orice opinie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 plimbari scurte inseamna consum de carburant relativ redus<depinde ce intelegi tu prin plimbari...>. un motor in 4t e mai greutz si mai slabut la demaraj. parerea mea e sa iti iei unul in 2t. eu am avut un dt de 80 cmc care facea fata destul de bine in teren. apropos vezi ca vinde DCSAN o cagiva de 125 cu vreo 500 euro parca... motorul am inteles ca-i tare fain si pt ce vrei tu sa faci cred ca-i ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 plimbari scurte inseamna consum de carburant relativ redus<depinde ce intelegi tu prin plimbari...>. un motor in 4t e mai greutz si mai slabut la demaraj. parerea mea e sa iti iei unul in 2t. eu am avut un dt de 80 cmc care facea fata destul de bine in teren. apropos vezi ca vinde DCSAN o cagiva de 125 cu vreo 500 euro parca... motorul am inteles ca-i tare fain si pt ce vrei tu sa faci cred ca-i ideal Mersi de reclama Cataline. Astept clientul la o proba scurta dar sa vina cu bani la el ca sigur il da pe jos daca nu se tine bine de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 nu vrei mult dcsan pe ea ? io am dat un tm de 80 cu 500 eur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 ma va iau de ureki daca mai samsariti aici on topic...cred ca pt plimbaricile de care zici, un 4 t mic, poate chiar si 125, dar mai degraba un 250-350 cmc ar fi ideal.f economic, fiabil, nepretentios si nezgomotos(pescarii de rau stie de de ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Din cate am auzit(citit) de la conoscatori am inteles ca 2T este un pic mai obositor daca nu vrei sa faci acrobatii cu el, dar intrebarea este daca in 2-3 ore ajungi sa te resimti (zgomot, vibratii,regim de turatie al motorului etc) sau nu e asa grav? As tinde spre 2T pt ca am vazut ca te scoate mai ieftin, consumul si fiabilitatea fiind lucruri secundare atunci cand te dai o data la 3 saptamani! Cat despre zgomot,nu tin neaparat sa pescuiesc din sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Ce pot sa-ti spun eu am si 2T si 4T dar pe coclauri parca mai tovarasesc mi se pare cu 2 T de capacitate mai mica pentru ca e mai usor si relativ puternic ,iar la vibratii daca e bun motorul si nu-si da duhul nu se simt prea tare.Daca mergi in teren greu te resimti mai tare cu un 4T de 350 decat cu un 2T de 125 care e mai usor si poti sa-l tii mai bine si chiar daca cade pe tine poti sa-l ridici sau sa-i dai un branci de pe tine.Si apropo de zgomot sa stii ca nu face foarte tare insa are tobele originale de oras pe alea de coclauri le-am pus pe MinsK la fix. OFF TOPIC : PIT te astept la o proba cu Cagiva si pe urma poti sa-mi spui daca o dau sau nu prea scump,pana atunci daca nu stii despre ce este vorba "TE ROG". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 (editat) Multumesc tuturor pt. sfaturi! De ieri, sunt fericitul posesor al unui RM125 P.S. Caut tovarasi de tavaleala in zona Fagarasului! Editat Mai 16, 2005 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Vezi poate-l corupi pe Sorinache ca si asa se vaita ca-i creste burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 @ DCSAN Cine e Sorinache? (baiatu cu ducati?) Apropos eu sunt ala care te-a tot sunat pt. cauciucul ala de 160..... A venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 @ DCSANCine e Sorinache? (baiatu cu ducati?) Apropos eu sunt ala care te-a tot sunat pt. cauciucul ala de 160..... A venit? Da el este dar acuma are un Kawa a vandut Ducatiul. Acuma au venit se sorteaza pret in jur de un mil. si/ buc. daca iei mai multe mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Am luat un Battlax aproape nou-sarumana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 aia de 125 e inmatriculata ? si ce kawa am eu ma ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 aia de 125 e inmatriculata ? si ce kawa am eu ma ? Sorinake Aia d e125 nu e inmatriculata si nici inmatriculabila. Era vorba de Sorin cu nikul Ghost el a avut Ducati si acum are Kawa si e si din Fagaras. Uite-l : e cel din planul secund primul e Motobrand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 aha, stim stim, mersi de info cu 125-ul. ducati el paso Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 23, 2005 Autor Share Postat Mai 23, 2005 @DCSAN Ne-am cunoscut cu Ghost, sambata la Ploiesti, dar cu ZX6 mai greu se face cross(cu toate ca vad ca intre timp a incercat un prieten de-al lui ) Scuze Ghost! Inca o data insanatosire grabnica motorului! P.S. Pe amicu meu din Sercaia care ma scoleste in ale cross-ului tot Sorin il cheama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate