GoKart Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Vreau o comparatie sincera intre aceste motoare, facuta daca se poate, de oameni care le-au calarit. Vreau sa stiu principalele diferente, pareri avizate despre ciclistica, eventual problemele ce apar la fiecare. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 cel mai bine sa iei un test comparativ, sunt sigur ca vei gasi pe net. eu am mers cu toate trei, honda e ceam mai confortabila, cea mai echilibrata. R1 a fost modelul care in 98 a revolutionat motociclismul de viteza, iar zx9r nu e o motocicleta rea si o gasesti la un pret mai ieftin decat celelalte doua. eu as alege Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 la egalitate de pret as alege fara dubii R1 care cum zicea dope deasupra e net superioara celorlalte2 din toate punctele de vedere, si este inca pe carburatoare la diferente mari de pret ...1000€ mergi pe 919 care este un motor exceptional, de schimbat doar janta fata cu una de 17 ptr a putea monta toate gumele mai noi si bune. --- Mesaj completat în 06 Feb 2008 09:57 -------------la egalitate de pret as alege fara dubii R1 care cum zicea dope deasupra e net superioara celorlalte2 din toate punctele de vedere, si este inca pe carburatoare la diferente mari de pret ...1000€ mergi pe 919 care este un motor exceptional, de schimbat doar janta fata cu una de 17 ptr a putea monta toate gumele mai noi si bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 bube la R1 '99: pinionul de a 2-a , consum f mare daca il tii numai in rosu, surubul care tine rezervorul in partea lui din fata,de la vibratii, poti sa il pierzi, trebuie fixat bine de tot si verificat periodic( ala cu inbus ). avantaje: e pe carburator, cuplu OK de la turatii joase, daca ii schimbi pinionul pe fata minus 1 dinte, te joci cu ea pe o roata, foarte nervoasa.si arata si bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 cu siguranta arata mai bine decat sc33..dar nu stiu motorul cat e de lipsit de bube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Mers un sezon cu 919- foarte prietenoasa, comoda, iarta multe greseli, frane bune, pe curbe bine, probleme cu cauciucul fata care-l gasasti mai greu si nu orice model Mers un sezon cu R1 '99- fiara, cuplu bun jos, bine pe curbe, se conduce tare si in forta(odata ce te-ai obisnuit cu ea poti sa faci multe chestii), mai putin prietenoasa si iertatoare decat 919, arata mult mai bine. Cu zx9 am mers decat ocazional si deci nu pot avea o parere avizata. Daca diferenta de pret e mica alege R1 si apoi Honda. Bafta in alegerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate