Vladlx Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Si eu am dat mail la G. Oancea si tot nimic. Tu chiar iti vrei revistele pe care le-ai platit??viseaza in continuare si bine ai venit in clubul celor tepuiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Un tel.: 021-232.98.74 si cereti cu el. Altfel puteti sa-mi dati mie un pm cu telefonul, datele de contact si perioada in care ati trimis sms-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) Revin, ca am gasit factura in timp ce faceam ordine pe birou si ma gandeam daca sa o tin sau sa o arunc. Am facut abonament din martie 2008 pana in martie 2009 si nu am primit nici macar un numar al revistei. Am dat mailuri la cei responsabili cu distributia, am dat telefoane, am lasat numarul meu, am vorbit personal cu un redactor (nu dau nume, ca nu e el vinovat) toate fara niciun rezultat. Desi am avut abonament, mi-am cumparat revista de la chiosc. (factura 003170 din 18/04/2008. telefonul meu: 0721210461) Editat Decembrie 18, 2008 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Cu toata agitatia asta de craciun si criza in care am intrat, adica e putin spus criza suntem in cacao... este si normal nu te supara pana la urma este craciunul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Revin, ca am gasit factura in timp ce faceam ordine pe birou si ma gandeam daca sa o tin sau sa o arunc. Am facut abonament din martie 2008 pana in martie 2009 si nu am primit nici macar un numar al revistei. Am dat mailuri la cei responsabili cu distributia, am dat telefoane, am lasat numarul meu, am vorbit personal cu un redactor (nu dau nume, ca nu e el vinovat) toate fara niciun rezultat. Desi am avut abonament, mi-am cumparat revista de la chiosc.(factura 003170 din 18/04/2008. telefonul meu: 0721210461) EU IDEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 /index.php?...10&start=10 Cititi ce am spus eu acolo,primiti raspunsurile corecte la toate intrebarile puse aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate