kzak Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 salut, am nevoie de cateva informatii : 1.unde se poate face ITP-ul? 2.adrese pentru vulcanizari specializate moto care sa faca treaba profi 3.daca exista firme bune de tuning moto sau eventual freelanceri in Bucuresti multzumiri anticipate, p.s. atasat o poza cu clientu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Din cate stiu eu (si eu trebuie sa fac ITP-ul luna asta) poti sa il faci la orice om care are stampila potrivita - la orice service autorizat pentru ITP. La restul de intrebari ii las pe baietii care stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 primele 2 puncte-Şama din Pipera! pentru punctu 3-netu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 pentru 3, http://www.400kmh.ro sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate