KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Cineva doritor sa ma insoteasca maine la o cafea si o ciorba la Scoica in Constanta??? vedem marea,facem 3 poze si ne caram inapoi.Vor fii 6 grade cer partial noros,deci numai bine de o plimbare incetisor . Ora plecarii o stabilim impreuna daca sint doritori,eu in principiu as pleca pe la un 10 11 Va salut,drumuri bune sa aveti pe unde ajungeti weekendul asta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 mda ..asta n-ar dura mai mult de 5 ore dus intors ... nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 da cam asa 5 ore drumul ce mai zabovim inca o ora sa ne incalzim sa facem o poza in jur de 6 ore.da-mi un buzz pe mess daca e si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Cam naspa vremea maine la Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 omule, stii ca as veni dar mai am 2 examene, cele mai grele sapt ce vine. stau sa invat dar apoi, nu ma mai dau jos de pe suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 nu stiu ce sa zic cu vremea,oricum fiindca nu sunt doritori calatoria cade,ramane sa bobinam prin bucale,ca singur nu plec nici batut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 vino maine la 10, 10 jumate la arc si o sa ai parte de plimbare GARANTAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 8, 2008 Autor Share Postat Februarie 8, 2008 pai o sa ies si eu pe la 10 ma vad cu cineva si daca e venim la arc,ce directie ai in minte???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 ce...........zicea careva de o plimbarica? unde, cum............... ziceti ca veniti maine la arc la 10.00 - 10.30 ???? ma bate gandul sa va insotesc hotarati precis sa nu vin acolo si sa fiu singur hai k plange hondita mea saraca s-a saturat de stat in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 /index.php?...p;#entry1044359 uite aici,maine Targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate