Kata San Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) thanks, man! GP Racer merg si pt strada sau doar pista? Daca ma prinde ploaia cu ele ma "dau pe gheata" ? later edit: m-am pus pe lectura. cred ca merg pe Qualifier RR, ca sa le pastrez dup'aia si pe strada, daca mai ramane ceva din ele.... Merci inca o data! Editat Iulie 4, 2008 de Kata San Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 De curiozitate, pe ce motor ai avut Pilot Power si ce te-a nemultumit la ele? Intreb pentru ca eu am avut PP chiar pe un F4i si mi s-au parut geniale mai ales pe ploaie. Acum sunt la al doilea set de PP pe 954, ma dau si pe pista cu ele si practic nu au limita la aderenta odata incalzite (1 tur). le dau 10 din 10 pentru strada + ploaie+ iarna si la fel si pt tocit slidere. Am mers pe mobre cu tot felul de pneuri, putine m-au nemultumit, dar eu raman momentan la Pilot Power simple, nu 2CT.recomand cu caldura pt F4i.Repet, sunt curios, nu incerc sa fiu smecher. Bafta! la fel si D208 RR pt modelel F4.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 gp racer pot fi folosite si pe strada ..dar e pacat datorita uzurii premature ..sunt si omologate pe deasupra ..spre deosebire de pirelli metzeler care nu sunt omologate ptr uz stradal cu Q RR nu gresesti presiuni 2.3 fata spate ptr uz stradal 2.1 fata cu 1.7-8 spate la rece ptr pista dupa sesiunea de pista masoara repede temperatura cu gumele calde iar daca a urcat cu peste 0,3-4 ..mai desumfla putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 gp racer pot fi folosite si pe strada ..dar e pacat datorita uzurii premature ..sunt si omologate pe deasupra ..spre deosebire de pirelli metzeler care nu sunt omologate ptr uz stradal cu Q RR nu gresesti presiuni 2.3 fata spate ptr uz stradal 2.1 fata cu 1.7-8 spate la rece ptr pista dupa sesiunea de pista masoara repede temperatura cu gumele calde iar daca a urcat cu peste 0,3-4 ..mai desumfla putin thanks, mac, pentru tech tips. Q RR pun inainte de Serres-ul din august. O sa vina Ralph Waldman si Roland Epschutz sa faca cursuri acolo si nu vreau sa ratez ocazia. In "banii astia" ma dau si la cursa de amatori. Asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate