Alex4 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 O sa pun doar niste poze,daca vreti detalii va rog sa-mi spuneti!Vizionare placuta! Aici era inainte sa-i montez tobele si comenzile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Acum i-am montat tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Si alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 E cam intuneric in asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Felicitari? E cea care era expusa la SMAEB la Tomina? Am intrebat de ea dar mi-au spus ca a fost vanduta. Iar pretul...ouch! Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Superba jucaria!!!! Eu is fan V-max... da' acuma, dupa ce am vazut X4-le... cre'ca incep sa-mi skimb parerea... Sa o stapaneshti sanatos!!! La ce pretz ai luat-o? Daca nu-s indiscret.... Ride safe, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 M-au alungat pitzipoancele de la Tomina cand am vrut sa ma apropii de ea ... "e vanduta domnu' ne pare rau" Superb motorul ... sincer am fost foarte impresionat de ea ... shi nici nu am mai vazut motorul inainte. Felicitari. An? Capacitate? CP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 14, 2005 Autor Share Postat Aprilie 14, 2005 Va multumesc frumos!E din 2000,are motorul de la CB 1300,100cp,21000km.E ca scoasa din cutie si sunt indragostit de ea.Cuplu fantastic ,impinge ca nebuna si e foarte manevrabila cu toate ca are 270kg.Despre pret........era sa ma coste casnicia(pe linga masina si alt imprumut la banca).Mai am ceva poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 14, 2005 Autor Share Postat Aprilie 14, 2005 Asta-s eu(faceam pe interesantul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 14, 2005 Autor Share Postat Aprilie 14, 2005 Uitati-va la MOTOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Ce sa mai zic? Superba!!!! (acuma vorbeam despre motocicleta, nu de tipa de pe ea... ) sa ai bafta de ea shi cat mai putzine incidente neplacute... daca se poate, deloc!!! ride safe, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Laser frate! Super motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 E o frumusete! S-o stapinasti sanatos, si sa ne vedem de cat mi multe ori pe drum(presupun ca la sotie nici asta nu i-ar place ) Bafta, si Drum cat mai bun si frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 felicitari, imi place ceva mai mult decat V-max asa per ansamblu la design, dar imi displace lipsa acuta a motorului in V cat si a cardanului... sa te poarte sanatos, sa ai parte de clipe/ore/zile minunate cu ea, si nu uita de sotie, ca iti zic ca e super intelegatoare daca te-a lasat sa mai faci credit pt "bestie"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate