solo Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 am fost pe acasa ...sa mi aduc motocicleta .. pentru ca in weekend se anuntza petrecere mare la "Bikes on ice"editia a 3 a /index.php?showtopic=153836 Cand am pelcat de acasa era frig tare, drumul inghetat,nigea...dar pe drum s a facut senin si drumul din ce in ce mai uscat am modificat special motocicleta pentru sezonul rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 am fost pe acasa ...sa mi aduc motocicleta .. pentru ca in weekend se anuntza petrecere mare la "Bikes on ice"editia a 3 a /index.php?showtopic=153836 Cand am pelcat de acasa era frig tare, drumul inghetat,nigea...dar pe drum s a facut senin si drumul din ce in ce mai uscat nebunia incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Cat ai mai tremurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Nu te supara, dar cu skiurile alea ce faceai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Solo, nu mi-au venit numerele Nu am cum sa ajung Faine poze de prin zona Dornei si Tihutza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Treaba-i buna! Fain pe Tihuta , inca anu asta n-am ajuns pe acolo. Se pare ca recuperarea dupa accidentul de saptamana trecuta e pe drumul cel bun asa incat ne vedem la Bike on Ice.... pentru un schimb de experienta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 Solo, nu mi-au venit numerele Nu am cum sa ajung Faine poze de prin zona Dornei si Tihutza! eu am mers fara asigurare saluti toti politistii de pe drum si mergi regulamentar ....si nu are nimeni nici o treaba cu tine --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 22:34 ------------- Nu te supara, dar cu skiurile alea ce faceai? schiam in timp ce mergeam --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 22:46 ------------- Cat ai mai tremurat... sincer..vb serios imi transpirau mainile in manusi....si dupa ce am scos manusile ma frigea in palma...asa ca mi am dat jos paravanele de vant in rest caldutz si bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate