Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Vinerea si simbata trecuta am facut prima iesire in Delta. Am facut poze la Ilganii de Jos unde este intilnirea din septembrie si pe bretele Sf. gheorghe si Canalul Caraorman. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 In poza este bacul de trecere la Ilgani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Pontonul dormitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Primul peste prins pe canal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Prima stiuca la lanseta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 A 2-a stiuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Am trecut pe mal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Inapoierea cu barca rapida pe Caraorman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Iata si recolta grupului. Stiucile la lanseta si carasii la rime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Dunarea este foarte umflata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Iata casa pe stilpi unde este locatia pentru motociclisti. Eu am pus pozele si la SITE-ul Danube Bikers dar constatind ca a fost un singur amator l-am deschis pe acest topic. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Cati ati fost in grup? In poze apare numai motorul tau. Frumoasa iesire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Foarte frumos. ..pacat ca nu stiu sa pescuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Foarte frumos! Mai sunt si motoristi cu pescuitu' in "sange"! Chiar ne mai gandeam si noi la duminica asta sau cand o fi mai frumos sa mergem cu enduroaiele la pescuit si la o plimbare "off-road" prin padure! Cine vrea sa vina?Am un traseu in minte...frumusel...mai vorbim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate