tonitza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Merita sa-mi iau Busa noua...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondarul Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Cred ca-i foarte greu de raspuns la intrebarea ta, depinde ce vrei de la o motocicleta, cu ce o compari, la ce o folosesti etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 /index.php?showtopic=175804 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 /index.php?showtopic=175804 parerea mea e ca eu un motor mare cu care nu prea ai unde sa te plimbi prin romania.trebuie sa iei in calcul pe unde o sa te plimbi mai mult.oricum la 1300cc e destul de mare si e model destul de old....daca tot vrei mare ti-as recomnda BKing are acelasi motor si e mai light numai ca e naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate