tonitza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 ... Hai cu sfaturile alea ca sa stiu si eu ce motor imi iau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 nu merita,nu te baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 ar merita daca am avea autobahn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 ... Hai cu sfaturile alea ca sa stiu si eu ce motor imi iau.... Hai...nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Nu! Merita doar o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 ... Hai cu sfaturile alea ca sa stiu si eu ce motor imi iau.... frate...dak iti place ce mai conteaza ce zice unu si altul...e noua,garantie....dak iti place take it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate