sil3nt_control Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Care ma poate ajuta si pe mine? Cine detine sau pur si simplu stie... la un NSR unde gasesc seria motorului ca pe 19 feb am RAR si nu am reusit sa gasesc seria.... Va multumesc anticipat! --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 21:27 ------------- helpppppp pls --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 11:02 -------------HELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 "The engine serial number is stamped on the crankcase lower right side" - seria motorului este poansonata pe carter in partea dreapta inferioara (undeva in spatele pedalei de frana, un pic mai jos de nivelul ei). Sper ca te-am ajutat in timp util! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Super ! asta aveam nevoie ca stiu... ...m-ai ajutat la fix, maine am rarul. multumesc multttttt Editat Februarie 18, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Super ! asta aveam nevoie ca stiu... ...m-ai ajutat la fix, maine am rarul. multumesc multttttt You're welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate