vis-a-vis Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Lungime sau latime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 diametru scz am uitat sa scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 platosa este recomandata cand ajungi la un anumit nivel de experienta,cand te dai cu o anumita viteza si pe trasee relativ grele si cu pericol mare de accidentare..eu personal nu am incredere in plasa aia cu protectii,fiindca se agata se rupe la orice tranta mai nasoala..chiar daca platosa e mai incomoda, e mult mai rezistenta la impact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 deci platosa este un material pe care sunt puse,legate protectii,iara plasa este tot o platosa doar ca in loc de acel material este pusa plasa?nu stiu daca m-am explicat bine deci in loc de x este pusa plasa? 2.LA un motor de 49 cm3 cat cm are pistonul(33)?????La honda lu tata ,nu stiu cati cm3 are ,pistonul era de 45 cm,si in curand mi-l schimb cu unul de 52..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 deci platosa este un material pe care sunt puse,legate protectii,iara plasa este tot o platosa doar ca in loc de acel material este pusa plasa?nu stiu daca m-am explicat bine deci in loc de x este pusa plasa? 2.LA un motor de 49 cm3 cat cm are pistonul(33)?????La honda lu tata ,nu stiu cati cm3 are ,pistonul era de 45 cm,si in curand mi-l schimb cu unul de 52..... 2.traba este foarte simpla..nu pot sa iti raspund ce diametru are un motor de 49cm3 fiindca depinde de inaltimea camerei de ardere..cu cat e mai comprimata cu atat e pistonul mai mare..si invers.. platosa e o bucata preformata de policarbonat de care sunt atasate cu chingi alte placi ptr umeri si partea spate..este complet diferita de plasa(care are cusuta pe ea diferite tipuri de protectii si care se inchide cu un fermoar).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 am inteles sir!!!!!! respect http://www.moto.it/catalogo/catalogo03.asp?EID=4195U UNDE ESTE PRETUL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate