rebel_biker Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Caut poze cu sigla Minsk...am cautat pe net si nu am gasit mare lucru Cei care au poze cu sigla sa posteze pls..Vreau sa-mi foliez rezervorul si de asta vreau sa va rog fain sa ma ajutati..Sarumana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Salut, scuze de off-topic, am o napolitana, cred ca de minsk , oare cat costa pt ca vreau sa o vand........ Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 va rog mult de tot cei care aveti poze prin PC cu poze cu sigla Minsk postati ca am intrebat pe la toata lumea si la nimeni nu am gasit ce ma intereseaza...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) http://www.autosoviet.altervista.org/main-english.htm cauta minsk-ul aici si vezi ca ai si logo-ul Editat Februarie 20, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 ms pt link...caut si poze cu scrisul ala clasic si original,scris carte vine aplicat pe rezervor si logo-ul marcii o sa vina pus pe capace sub sa...totusi daca mai aveti poze sau link-uri ceva ar fi bine venite..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) ia de-aici asta-i scris pe cutiile laterale si mai vezi si pe-aici: http://www.belarusguide.com/industry1/Minsk_motor.htm Editat Februarie 20, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 ms mult pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Uite-aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate