dvd Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Imi palpaie becurile la relanti si cu motorul turat. Releul incarca bine si la relanti si in sarcina maxima (verificat 13.8-14,2 V). Am auzit fel de fel de pareri. Imi poate da cineva un sfat (ce sa schimb sau sa verific daca e cazul) sau sa imi recomandati un electrician bun! Thanks a lot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Imi palpaie becurile la relanti si cu motorul turat. Releul incarca bine si la relanti si in sarcina maxima (verificat 13.8-14,2 V). Am auzit fel de fel de pareri. Imi poate da cineva un sfat (ce sa schimb sau sa verific daca e cazul) sau sa imi recomandati un electrician bun! Thanks a lot! Posibil contact slab:borne baterie, releu incarcare,conector alternator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Imi palpaie becurile la relanti si cu motorul turat. Releul incarca bine si la relanti si in sarcina maxima (verificat 13.8-14,2 V). Am auzit fel de fel de pareri. Imi poate da cineva un sfat (ce sa schimb sau sa verific daca e cazul) sau sa imi recomandati un electrician bun! sal sunt electrician da nu inteleg ceva din ce ai spus tu; iti incarca bine<fara fluctuatii da iti palpie becurile<care becury? toate sau doar bordu sau faru?>ori ai probleme la incarcare si atunci ai aceste fluctuatii si la bornele bat, ori ai probleme la anumite mufe<ex bord daca asta face pe neb> oricum fa rost de un spray de contacty si curataty toate mufele pe care le poti desface --- Mesaj completat în 22 Feb 2008 21:28 -------------0723641606 daca tot nu mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dvd Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 sal sunt electrician da nu inteleg ceva din ce ai spus tu; iti incarca bine<fara fluctuatii da iti palpie becurile<care becury? toate sau doar bordu sau faru?>ori ai probleme la incarcare si atunci ai aceste fluctuatii si la bornele bat, ori ai probleme la anumite mufe<ex bord daca asta face pe neb> oricum fa rost de un spray de contacty si curataty toate mufele pe care le poti desface <small>--- Mesaj completat în 22 Feb 2008 21:28 -------------</small><br/>0723641606 daca tot nu mere Understand boss! Saptamana viitoare am mai multe libere si asta o sa fac!! Daca nu?!? te sun cu incredere PS motorul meu nu a iesit inca de la hibernare! Si inca ceva: E grav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate