lwiq Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 este de la releul de incarcare sau de la altceva? si dak e de la altceva, care e chestia aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Eu inteleg ca t-i s-a intamplat o data. Dar de 3 ori la rand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 este de la releul de incarcare sau de la altceva? si dak e de la altceva, care e chestia aia? E posibil sa nu ai incarcare din cauza releului,dar prima data ar trebui si sa te uiti la ceasul de kilometraj in interior ,unde se afla beculetele, sa nu cumva ai surprize deja de acolo, dupa care trebuie verificat releul.E mecanic, sau electronic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Eu am patit acelasi lucru la ETZ si tin minte ca sa prajit dinamul, sau cum ii zice..,dar poate tu esti mai norocos decat am fost eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate