Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Sper ca v-a placut propunerea mea de plimbare. Cateva poze facute cu aparatul meu. Cine a mai filmat/pozat pls sa imi trimita si mie, id mess: raven30hell. O fost frumos, mie una mi-a placut...mai putin vantul puternic de la dus... La academie, strangerea: La benzinarie, aproape de vama: La vama: In oras: Filmulet: HRgBdsbAiGg Editat Februarie 23, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 MDa, a fost misto.. mai putin vantul acela, la 200-230 (aviz celor de pe topicul lui Purghy ) nu prea era misto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 sa pui si tu pozele pls aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 super plimbare. per total a fost super. cateva mici inconvienente la dus .. vantul dar si la intors.... astept poze.. aparatul neavand baterie nu l'am mai luat. Noro, sa'mi dai bomboanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) super plimbarea io sunt proasta...am facut pozele la rez prea mare si tre sa le tai....le postez imediat ce le termin Editat Februarie 23, 2008 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) super plimbarea hey ms de sfatul din benzinarie! ps trimite-mi si mie filmuletul filmat de pasagerul tau! poze din orasul Ruse: Editat Februarie 23, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 raven, sa imi dai si mie pozele te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 buzz pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Gata, le-am modificat dimensiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Mda! Ce foto v-as fi facut daca aveam si card in aparat! Si ce aparat si ce blitz aveam.... Altadata! Oricum, cat v-am invidiat! Data viitoare...sper sa am motorul inmatriculat, daca nu...ma bag pasager, dar exclus la un vitezoman! --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 00:22 -------------Ce haiosi aratati voi in pijamalele aleaaaaaa!!! Ati cotrobait adanc in sifonierele tatilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 - Ah, stati ca aici voi n-ati ajuns.. - Si nici aici.. DAMN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate