big_boy Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Cand vroiam sa ies si eu la plimbare un "shumy" intr-un papuc m-a oprit(a trecut peste linia dubla continua,a vrut sa intre pe strada de pe care ieseam eu,eu am virat drapta k sa il evit si el a luat stanga(asezand masina tot in fatza mea )si nu am mai putut sa il evit...a trb sa pun jos motorul).Omu foarte relaxat dupa ce m-am ridicat si am pus motorul pe cric a plecat fara sa coboare sau alte chestii,abia am apucat sa ii iau numarul de matriculare...Merg la politie si ce imi zic aia?!?Cat timp nu am intrat in el nu am ce ii face...adica daca eviti un accident care nu este din cauza ta tot u platesti eventualele daune si amenzi...mi se pare o mare idiotenie!!!!!!! Acum stau sa imi caut maneta de frana,sa imi vopsesc capacele... "romania este tara tuturor posibilitatilor"dar din pacate ies numai alea nasoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 E destul de neplacuta situatia de fata. Instinctul iti spune sa franezi/ocolesti. Dar daca nu exista niciun fel de contact si conservarul pleaca de la locul accidentului , nu ai ce sa faci. Bafta in repararea motorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Nu exista urma de impact, atunci e vina ta ca ai cazut...data viitoare incearca sa eviti, daca nu...arunca motoru cat sa intre in masina dar si asa e discutabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Cand vroiam sa ies si eu la plimbare un "shumy" intr-un papuc m-a oprit(a trecut peste linia dubla continua,a vrut sa intre pe strada de pe care ieseam eu,eu am virat drapta k sa il evit si el a luat stanga(asezand masina tot in fatza mea )si nu am mai putut sa il evit...a trb sa pun jos motorul).Omu foarte relaxat dupa ce m-am ridicat si am pus motorul pe cric a plecat fara sa coboare sau alte chestii,abia am apucat sa ii iau numarul de matriculare...Merg la politie si ce imi zic aia?!?Cat timp nu am intrat in el nu am ce ii face...adica daca eviti un accident care nu este din cauza ta tot u platesti eventualele daune si amenzi...mi se pare o mare idiotenie!!!!!!! Acum stau sa imi caut maneta de frana,sa imi vopsesc capacele... "romania este tara tuturor posibilitatilor"dar din pacate ies numai alea nasoale Nu gasesti un martor, maxim doi? Depui plangere le politie insotita de copiile declaratiilor lor si le trimiti prin posta. O sa te cheme la audieri daca faci proba cu martori la ce ai patit! N-au incotro! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Chestia asta este deja clasica, si anul trecut a s-au intamplat multe accidente asemanatoare si nu s-a rezolvat nimic. Poate doar o razbunare personala sa fii cu tu constiinta impacata insa banii nu cred ca o sa ii obtii de la oml din conserva. Bafta la reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Nu gasesti un martor, maxim doi? Depui plangere le politie insotita de copiile declaratiilor lor si le trimiti prin posta. O sa te cheme la audieri daca faci proba cu martori la ce ai patit! N-au incotro! Bafta! poveste foarte frumoasa DAR dupa o singura experienta cu depuneri de dosar, chemari/plimbari la audieri, plimbari cu martorii nu mai vrei sa ai parte de JUSTITIA ROMANA asa ca cel mai bine iei numarul masinii lui GHEORGHE suni un prieten............... afli locatia si rezolvi problema in cuantumul daunei la motor pe masina lui GHEORGHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Nu gasesti un martor, maxim doi? Depui plangere le politie insotita de copiile declaratiilor lor si le trimiti prin posta. O sa te cheme la audieri daca faci proba cu martori la ce ai patit! N-au incotro! Bafta! Asa poate gasi si el martori...Am aflat pe unde sta ...ironia sortii face sa stea pe langa mine pe o strada destul de intunecata. ..o sa ii fac o "inspectie" la roti cred...Macar moral sa fiu achitat Editat Februarie 25, 2008 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate