bucur Postat Octombrie 6, 2003 Share Postat Octombrie 6, 2003 Am facut acest subiect pt toti dnepristii care se lovesc de cate o buba si sapa pe net de le ies ochii dupa detalii tehnice. Daca aveti intrebari legate de Dnepre postati-le aici si poate se gasesc dnepristi cu state sa va ajute Incep eu cu shemele electrice: Prima e de la neprele noi, cu demaror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 6, 2003 Autor Share Postat Octombrie 6, 2003 Urmeaza schema la MT-urile noastre de toate zilele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 25, 2003 Share Postat Octombrie 25, 2003 iaca si un link util....pentru unii care nu dispun de prea multa documentatzie http://www.dnepr.at/e/man_part_mt16.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 Am refacut electrica la 3 nipre (eu, MrBIG si Demostene) si la nici una nu m-am inspirat din schemele astea care sunt de kakao. Sunt super complicate. Merge mult mai simplu. Nu le-am tras pe hartie pana acum dar cred ca o sa o fac. Eu am gandit electrica defalcata pe functii: lumini, semnale, aprindere .... etc. Asa o intelegi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 correct!!!!!!!!!!!! cel mai bine este sa iti concepi singur instalatia in functie de necesitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 normal ca sunt prea prost gandite schemele alea originale....astia ca sa puna o semnalizare tre sa treaca curentul prin 3 comutatoare si o sigurantza ....o gramada de noduri in plus...si daca ai un scurt sau un fir intrerupt , inebunesti pana il gasesti. si eu cred ca o sa renunt la instalatziia originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Octombrie 27, 2003 Autor Share Postat Octombrie 27, 2003 Nici eu n-am folosit schema orijinala Cand am timp o sa desenez o schema la instalatia gandita de mine (si pusa in aplicare la cele 3 instalatii de Dnepr pe care le-am facut pana acum... si toate fuctioneaza brici) In principiu am vrut sa nu se vada matze (ca la instalatia originala), sa fie modulara si sa fie cat mai simpla. Mufele sunt puse intre juguri iar releele sunt ascunse intr-o cutie laterala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate