MOTOBRAND Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Care, ce stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Planeta e intr-un cilindru si are o toba HUGEEE Poate de Jupiter ca e tot in 2 cilindrii - gaseste si tu vreun Ij in Galati si vezi daca se potrivesc tobele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 Planeta e intr-un cilindru si are o toba HUGEEE Poate de Jupiter ca e tot in 2 cilindrii - gaseste si tu vreun Ij in Galati si vezi daca se potrivesc tobele. Eu stiam ca Ij planeta 5 are 2 tevi de evacuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 stiai gresit. ij festival ('56) si jupiterele au 2 evacuari... daca vrei unele "custom" mai zgomotoase decat alea standard, de ij, am eu. vorbeste cu mielu, ca am ij-ul vechi la el in curte, si asa vrea omu sa scape de fieru ala de acolo, ca ocupa loc si are curtea micutza... va intelegeti voi la bani.... ca gratis nu merge... dar vezi intai sa se potriveasca la prinderea in chiulasa, ca in rest, le adaptezi prinderi daca nu se potrivesc, dar la motor daca nu merge, asta e... nu prea ai ce sa faci... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 ochiometric din ce-mi amintesc, Jawa are diametrul la tobe mai mic si ca la Jupiter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 24, 2005 Autor Share Postat Aprilie 24, 2005 Planeta e intr-un cilindru si are o toba HUGEEE Poate de Jupiter ca e tot in 2 cilindrii - gaseste si tu vreun Ij in Galati si vezi daca se potrivesc tobele. Sorry!!! N-am fost atent!!! Ai dreptate!!! Ij jupiter!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Acuma ca sa-l scuz pe Motobrand o sa va spun ca exista destule Planeta cu 2 tobe, e vorba de Planeta 4 cu un cilindru cu 2 ajutaje de evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 Am adaugat shi jawa California in optiuni? De la ea se potrivesc tobele shi furca pe jawa TS model 638???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate