dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 se mai zvonea ca o sa vina shi cei de la 2 rotzi, asha zicea bronto, sa-l mai crezi pe cuvant au venit shi cei de la marlboro, party nu a fost, doar am completat nishte formulare, ata a fost tot am vazut doar roshu in fatza ochilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 marlboro sound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 s-au AXAt pe marlboro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 domnitzele cu formulare shi pixuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 intotdeauna e nevoie de ajutor la completarea unui formular Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 axa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 tot de prin zona AXA sa vedetzi shi voi prin ce amenintzari trece un fotograf in ziua de vineri pana reusheshte sa faca nishte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 discutziile sunt de-a dreptul pasionante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 drog's motorcycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 purghy's cruiser, i think!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 bronto avand in vedere ca nu a fost rontz, bronto a fost cel mai fotogenic vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 bronto, laetitzia shi drog' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 axa incearca senzatzii noi pe un doi juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 ce se aude cu comenzile de arat de prin baragan ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 nelipsitul trabuc!!! a venit shi don leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 don leoncio strikes again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 porteret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 se discuta despre intalnirea de la ploieshti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 discutzii intre domnishoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 joe cel negru ia ghici ce a patzit scuterul meu dupa ce l-ai incercat tu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 eu shi irina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 PENTRU MAI MULTE POZE SHI LA O CALITATE MULT MAI BUNA, PM SAU MAIL LA: mihai.dobrin@roscalawoffice.ro marlboro party sau 2 rotzi cum ne-a mintzit bronto nu a fost, dar a fost multa lume dupa ce am beut mai multe beri, au reushit sa-mi fure aparatu foto:: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Salve! Dupa cum spuneam si in topicul celalalt, care ne invita la o "super distractie", eu am stat intre 8 si 10 cred. Am mancat o pizza si cam atat... Am inghetat bocna pe drum ca m-am ambitionat sa vin cu calutzul la "marea intalnire de la Etrusco". Cum spuneam, nu imi pare rau ca am fost da' eu nu am prins nimic neobisnuit. Poate aveam doar starea mea obisnuita de confuzie si lucrurile "senzationale" s-au desfasurat in jurul meu... PS - Da, ala e calutzul meu, "cruzarul"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 PS - Da, ala e calutzul meu, "cruzarul"... frumos cruzarul!!! nu e nimic neobishnuit in intalnirile astea, se bea, se discuta, asha ca nu erai tu confuza zicea cineva, nu dau nume, ca seamana cu o intalnire intre pensionari daca scormonitzi bine, aflatzi cine e persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate