LUXOR Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Daca ITPul este in termenul de valabilitate atunci nu il mai faci la cumparare ! La cumparare faci doar autentificarea. Autentificare inseamna ca baietii se uita la seria de pe cadru si la cea de pe motor sa vada daca sunt aceleasi cu cele scrise in cartea de identitate si talonul vechi. Si primesti o hartie ca e ok, hartie care face parte din dosarul care trebuie depus la Politie pt a primi noul talon si noul numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion_47 Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Mă apropii de achiziționarea motocicletei, Âşi acum mă cam macină ideea să îi fac bordul pe curent continuu, adică să îi schimb beculețele cu leduri. Vreau să Âştiu Âşi eu - e practic aÂşa ceva? ÂŞi dacă da, cum fac? Din limitatele mele cunoÂştință de electronică, am presupus că pot să îi pun un redresor în punctele marcate cu roÂşu. Are cineva alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Mă apropii de achiziționarea motocicletei, Âşi acum mă cam macină ideea să îi fac bordul pe curent continuu, adică să îi schimb beculețele cu leduri. Vreau să Âştiu Âşi eu - e practic aÂşa ceva? ÂŞi dacă da, cum fac? Din limitatele mele cunoÂştință de electronică, am presupus că pot să îi pun un redresor în punctele marcate cu roÂşu. Are cineva alte idei? Prea mare bataia de cap cu un redresor. Ledurile functioneaza si la curent alternativ daca inseriezi cu ele o rezistenta de....3K...Cam asa cred ca e OK pt leduri ca sa lumineze bine la 12V. Nu stiu frecventa curentului de la magnetou,dar si mai sigur, poti sa pui in paralel pe piciorusele ledului o dioda 1N4148... Oricum, sa pui leduri stralucitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 lasa faza cu desagile si i'ati un top case de 42 de litri o chinezarie sau un sh daca nu ai bani si o sa vezi ca iti incap 2 casti in el...deci e destul bafta in achizitia minskului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Si schema. Cercurile le conectezi la firele care veneau la soclul becurilor Si sa ne spui neaparat si rezultatul... Editat Iunie 30, 2008 de augustin87r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion_47 Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Mulțumesc mult! E mai simpatică varianta asta, o să vă transmit imediat ce fac "subansamblul". Bănuiesc că găsesc componentele necesare în orice magazin mai serios, nu? ÂŞi, altă idee. Pentru semnalizare, mă refer la cea pe care o văd celelalte autovehicule, ce leduri ar fi mai bine să caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu am avut un minsk care avea pe spate roata de jawa. ti-as recomanda sa faci asta. se schimba cu totul modul in care sta pe sosea. Si am vazut ca zicea cineva de viteza maxina a minsk-ului de 80 kmh. tin sa il contrazic. Am mers cu 3 insi pe ea cu 95 kmh Atasez cateva poze sa vezi cum arata cu roata de jawa pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate