Petru Moldovan Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 daca Honda nu e fiabila, atunci bunica e fata mare. ai bagat unii detinatori de Honda in sperieti. o Honda in care nu si-a bagat nasul unul sau niste parteneri ai vacii castrati, nu are cum sa cedeze. de fapt nici una cu nume. mai ales Honda. poate era de ciocolata si a iesit omul cu ea cand a dat caldura... Vezi ca daca te iei dupa Biblie exista cel putin un caz de fecioara care a nascut, asa ca chestia cu bunica ta nu se pune. Si eu am zis printre primii ca nu mi se pare posibil sa se rupa Honda si nici macar comunistele, dar dupa inca doua zile m-am razgandit: daca omul a tinut-o la iernat pe fundul Marii Negre sau in acid de acumulator? Ca oricat ar fi ea de Honda daca tii neaparat tot poti sa-i vii de hac, si chiar si cateva ierni fara garaj si fara macar o husa pe ea pot sa o termine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 De când am citit topicul, mă gândesc să-mi schimb Honda la un Firs Bike!!! eu quinquoi ...sau cum e choperashul de la first bike... ...hai ca merge 120... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 yo am F4 are aceasi bascula... dak se rupe si la mine??? stiu... de maine maerg doar in stoppie sa fiu sigur ca nu patesc ceva. ...trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 yo am F4 are aceasi bascula... dak se rupe si la mine??? stiu... de maine maerg doar in stoppie sa fiu sigur ca nu patesc ceva. ...trist nu subestimati buei japonezii ca sunt''za best'' cat despre cei care au facut acea sudura pot zice ca-s criminali grozav. nu avea cum sa nu se fi gandit macar oleak ca din cauza asta poti ''da coltu'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 <small>--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 22:26 -------------</small><br/> si daca doamne fereste aflii lucruri noi despre suspensia fata imi fac abonament la metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 topic de pierdut vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 eram sigur ca hondele sunt de rahat. de o vreme simteam de dimineata in urina treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 sal vedeti ca pozele sunt la --- Mesaj completat în 04 Mar 2008 14:32 ------------- sal vedeti ca pozele sunt la ACCIDENTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate