1000f Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Am o problema cu lantul de distributie la un cbr 1000f din 90....scoate un sunet ciudat.....clantane.Imi poate spune careva ce sa fac?Tre sa-l schimb sau ce?Motoru are 62000 km.Multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 schimba tot kitul de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Daca ai motor de 1000 probabil ca stii deja, lantul se mai poate strange.Poate trebuie tras un pic. Ai acolo marcaje la roata spate. Jocul lantului sa nu fie mai mult de 4 cm. Daca toate astea le stii deja, si ai ajuns cu marcajul la maxim : schimba-l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 d-l disabled: e vb de lantul de distributie. 1000f: exista un intinzator cu care tre sa te joci, inainte sa te bagi mai adanc sa schimbi lantul. o sa organizez un curs de intinzatoare de lanturi de distributie cu tine si cu Radu46 (posesor de XX) si poate va rezolvati problema. PM me daca vrei sa participi. /index.php?...17660&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 (editat) d-l disabled: e vb de lantul de distributie. 1000f: exista un intinzator cu care tre sa te joci, inainte sa te bagi mai adanc sa schimbi lantul. o sa organizez un curs de intinzatoare de lanturi de distributie cu tine si cu Radu46 (posesor de XX) si poate va rezolvati problema. PM me daca vrei sa participi. /index.php?...17660&st=20 Si cum se intinde lantul asta de distributie?Pot s-o fac eu sau trebe sa o duc la un service?As fi interesat si de cursul ala de care zici Editat Martie 3, 2008 de 1000f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate