free moto Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Salutari, oameni buni! Va rog sa va spuneti parerea vis a vis de cele 2 motoare, sint in dilema si nu stiu exact cu care sa " votez". Cu cit mai multe detalii argumentate , cu atit mai bine. Imi doresc mult sa folosesc unul din cele 2 motoare la mers atit on- road, cit si ( mai ales ) off -road, ( munte, FAnFest, paduri, etc. ), deci va rog sfaturi ( inclusiv gen de cauciucuri care trebuie folosite ). Multzam si succese si asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 /index.php?showtopic=60282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 Salutari, oameni buni! Va rog sa va spuneti parerea vis a vis de cele 2 motoare, sint in dilema si nu stiu exact cu care sa " votez". Cu cit mai multe detalii argumentate , cu atit mai bine. Imi doresc mult sa folosesc unul din cele 2 motoare la mers atit on- road, cit si ( mai ales ) off -road, ( munte, FAnFest, paduri, etc. ), deci va rog sfaturi ( inclusiv gen de cauciucuri care trebuie folosite ). Multzam si succese si asfalt curat! da , multzam , am vazut dupa ce am postasem deja, e ff bun topicu' bafta, asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate