guy_ana Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 @guy_ana - bravas, felicitari pentru excursia asta superba! Cum s-a comportat motorul la asa poteci? Eu zic sa iti iei un enduro si sa mai inviti si alte fete alta data. Multumesc, un enduro (sau ceva pe aproape) e deja pe lista. Se pare ca deja se face si lista de fete muntomane. "Craiese" cica vom fi doua. E drept, mobra mea nu e specila pentru asa ceva, dar s-a purtat bine, mult mai bine decit ar putea Virago din pacate. Sa inteleg ca te-ar tenta cu toate astea? Cu bratele deschise! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 2 iesiri foarte frumoase insa sincer mersul noaptea sau pe intuneric nu ma incanta deloc este deja ceva mecanic si lipsit de placere acum 5 minute am aterizat din ploiesti dupa o tura scurta si pe nepusa masa chiar nu e nimic placut mergi dar nu simti ceea ce faci nu te bucuri de peisaj nu iei virajele ok un tunel de bezna si lumini care te orbesc bafta si km numai cu asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 2 iesiri foarte frumoase insa sincer mersul noaptea sau pe intuneric nu ma incanta deloc este deja ceva mecanic si lipsit de placere acum 5 minute am aterizat din ploiesti dupa o tura scurta si pe nepusa masa chiar nu e nimic placut mergi dar nu simti ceea ce faci nu te bucuri de peisaj nu iei virajele ok un tunel de bezna si lumini care te orbesc bafta si km numai cu asfalt uscat salutare ai mare dreptate noaptea nui de mers am spus de mule ori ca noaptea nu mai merg dar citeodata esti nevoit voi lua o hotarire si voi inceta a mai merge noaptea te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 Pompi! Aoleu! Ce-ai facut cu mocanupompi? Ca la inceput era sa nici nu te recunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate