Sari la conținut

02.03.2008 Pe Drumuri:cei Trei Crai De La Bucuresti


Postări Recomandate

Si au fost ei trei crai care s-au vorbit pe forum sa mearga in cautare de drumuri offroad si senzatii noi in Muntii Vrancei.

Si cum nimeni altcineva nu s-a aratat interesat de aventura asta, doi dintre crai s-au hotarit sa o ia ei frumos catre fapte si mai marete, avind in vedere ca au zis ei

ca in zona Vrancea nu prea se va merge prin noroaie, pietre, rauri, etc
. Asa ca s-au razgindit si au luat-o in directie opusa.

Al treilea, adica o craiasa de toata "frumusetea", vazind ea ca ramine acasa si risca sa ii rugineasca lantul murgului, se hotaraste sa ii dea jar si sa o ia din loc de una singura.

In continuare se vor vedea pozele ce au rezultat si concluziile care s-au tras, asteptind cu nerabdare sa vad ce au facut si ceilalti doi, care se pare ca si-au atins la rindul lor scopul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si au fost ei trei crai care s-au vorbit pe forum sa mearga in cautare de drumuri offroad si senzatii noi in Muntii Vrancei.

Si cum nimeni altcineva nu s-a aratat interesat de aventura asta, doi dintre crai s-au hotarit sa o ia ei frumos catre fapte si mai marete, avind in vedere ca au zis ei . Asa ca s-au razgindit si au luat-o in directie opusa.

Al treilea, adica o craiasa de toata "frumusetea", vazind ea ca ramine acasa si risca sa ii rugineasca lantul murgului, se hotaraste sa ii dea jar si sa o ia din loc de una singura.

In continuare se vor vedea pozele ce au rezultat si concluziile care s-au tras, asteptind cu nerabdare sa vad ce au facut si ceilalti doi, care se pare ca si-au atins la rindul lor scopul.

 

 

salutare vrem poze si incaodata si tu si nevasta lui adrian ati facut cea mai inteleapta fapta ca nu ati mers cu noi 7,20 neam urcat pe motociclete si la ora 1noaptea am ajuns acasa il las pe adrian sa povesteasca el a fost prea mult te salut Pompi

post-10370-1204560062_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum spuneam, dupa aproape o saptamina de asteptare nerabdatoare sa o iau in directia Vrancea, aflu nemaipomenita veste ca nu mai am cu cine merge. Evident, acum aveam vreo trei variante: una, sa incerc sa ma tin cu Hondita mea mini pret de vreo 1000km dupa un Transalp si un BMW care incearca sa faca o medie de viteza de cel putin 70-80 la ora, incluzind si portiuni offroad. Doi, sa ma alatur altui grup. Trei, sa fac ceea ce mi-am dorit toata saptamina.

Prima varianta: greu, dar nu neaparat imposibil - macar de n-ar fi fost riscul asa de mare sa ploua in zona aia! A doua varianta: avind in vedere ofertele, am simtit ca nu tin sa merg a doua sutea oara pe traseul respectiv, asa ca....noroc ca aveam si a treia varianta. Si vremea se prevedea frumoasa in judetul Vrancea....

 

Prea salivasem o seara intreaga incercind sa concep trasee pe harta si sa aflu cit mai multe despre ele! Pariam ca nu se poate sa nu gasesc ceva tarina pe acolo pe unde trasesem dunga pe harta. Nu vroiam nu stiu ce aventura enduro, caci eram singura si experienta zero. Doar drumuri, ca ce poate fi asa riscant la un drum?

Eh, nu-i da omului cit poate duce, ca s-ar putea in final sa-i placa si sa mai vrea! :lol: Avea sa fie o dupamiaza de neuitat.

 

Deci, dupa cum mi-am propus, scularea la 8 duminca dimineata. Si intoarcerea pe partea cealalta, ca inca o ora si ceva de somn, nu a stricat niciodata...... :crack: !

Si uite asa se face ca, la punct ora 12,00 apuc sa alimentez si sa fac poza asta post-28350-1204558964_thumb.jpg

Dupa cum se vede, murgul meu nu scoate flacari pe nari, asa ca nu aveam de gind sa fac cine stie ce fapte de vitejie. Ma gindisem doar ca ar fi frumos sa ajung la Andreiasu de Jos, ca acolo ar fi ceva ce se numeste "Focul viu" si se ajunge pe un drum care fusese descris ca nerecomandabil de prost. Deci, exact ce cautam!

 

Dar daca tot vreau eu sa caut drumuri stricate, de ce sa nu complicam un pic si sa nu parasim soseaua imediat ce se poate? Ca doar dupa Buzau pleaca un drum care trese muntii si iese pe partea cealalta, exact la Andreiasu. Ba mai mult, daca tot am inceput si vad ca merge, de ce sa nu incerc si mai departe, direct spre Valea Sarii, si chiar spre Lepsa, Soveja, sau cine mai stie......Acum nu sunt eu chiar asa de lipsita de simtul realitatii sa cred ca in cele 6 ore de lumina care imi mai ramasesera aveam cum sa fac toate astea, dar merita macar sa incerc sa vad cit merge. Restul....mai sunt zile si poate mai sunt si alti amatori......

 

Deci plecare din Bucuresti la 12,00 impotriva unui vint care era de vreo doua ori sa ma arunce efectiv de pe sosea, pentru ca batea in rafale cu directii schimabtoare si ma lovea diferit, in functie de directia soselei. E drept, eu mergeam cu viteza melcului, caci la peste 80 la ora aveam senzatia ca dansez pe sosea, asa ca m-au depasit usor citiva alti motociclisti in drum spre Buzau. La Caldarusanca ma opresc sa mai scot una-alta de pe mine ca muream de cald si ma prinde din urma Skydiver, (hello Skydiver! :wave: )care se lupta si el cu vintul care-i facea in ciuda. Schimbam doua vorbe si imi povesteste cite ceva despre drumul pe care ma gindeam sa merg, avind in vedere ca eu nu stiam nimic, iar el da. Multumita celor aflate, ma hotarasc: o sa ies dupa Buzau, la Mihailesti de pe DN si o sa o iau in directia Sapoca -Beceni, caci drumuri par a exista intr-adevar pina la Andreiasu.

 

Plecam, el mai repede cu vitezana lui, eu mai ca inainte. Ajung la Buzau si incepe sa se vada peisajul mult laudat. Mai intii de la distanta, dar nu mai putin frumos.post-28350-1204560398_thumb.jpg

Trec de Buzau si cind sa fac stinga....ratez iesirea :burnout: . Din fericire :crack: !Adica nici nu am vazut unde este, ca indicator..... mai asteptam. Asa ca zic lasa, ca mai sunt si alte dungi la stinga pe harta si dau tot in drumul ala pina la urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te rog, continua povestirea si pune si cat mai multe poze. Le astept cu nerabdare.

 

 

...Iar eu am sa-ti explic cat de nesimtit am fost. :burnout:

Editat de ZAPPY
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zis si facut. Urmatoarea iesire: Posta Calnau.

post-28350-1204562114_thumb.jpg

O sa trec prin Blejani si ies dincolo, la Izvorul Dulce, si nu am pierdut nimic. Doar si asta e drum pe harta, nu?

Exact. Si dupa nici cinci km de drum betonat, iaca se termina si cu acesta. post-28350-1204562395_thumb.jpgOricum era plin de santuri si mormane de pietris ep post de plombe, asa ca mai bine. :lol: Si mai intreb eu pe un nene cu caruta daca am sa mai vad asfaltul in ziua de azi si imi zice ca da, la Izvorul Dulce. Si nu sunt decit vreo 20 de km pina colo. Si m-ar fi insotit chiar personal dar vezi, el e cu caruta..... :crack:

Ei, si de acum incep sa casc ochii dupa peisajele mult laudate. si nu astept foarte mult, desi banuiesc ca locurile vor arata cu totul altfel peste vreo citeva luni.....post-28350-1204562850_thumb.jpgpost-28350-1204562795_thumb.jpgpost-28350-1204562703_thumb.jpgpost-28350-1204562632_thumb.jpg Coclauri cit cuprinde si zeci de drumuri in toate directiile, la alegere!

In final ajung la Blajani post-28350-1204563094_thumb.jpg, un sat unde asta e Primaria si nu se vede bine in poza, dar strada avea o inclinatie de vreo 30 de grade! Oamenii foarte draguti, (un domn care m-a ajutat sa ies din sat, ca ma incurcasem pe strazile pe care evident nu scria nimic, mi-a povestit ca are si el un Suzuki si ca o caute piese pentru acesta PE INTERNET!) desi niste copii au ramas efectiv blocati in mijlocul strazii cind m-au vazut. In rest, o adevarata calatorie in timp.

post-28350-1204563706_thumb.jpgpost-28350-1204563676_thumb.jpg

Pe de alta parte, poate nu o sa va vina sa credeti, dar acesta post-28350-1204563898_thumb.jpgera un BMW ultimul model! :lol:

 

 

--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 20:25 -------------
Si trec si de Beceni si dupa ce ma opresc din metru in metru sa fac poze, ajung in final din nou la asfalt. Nimic nou acum o bucata de vreme, doar ca Hondita mea parca abia acum inteelsese ce e aia mersul-zburda de parca nu mai fusese scoasa din grajd de o luna! In citeva minute ajung la intersectia spre Sarulesti, unde un alt domn e foarte dreagut si se opreste sa ma intrebe unde vreau sa ajung. Moment de care profit si il descos cit mai exact despre starea drumurilor si daca am vreo sansa sa ajung peste munti la Andreiasu. Zice ca da, cu moto se poate. Pina la Beceni e asfalt, apoi sunt drumuri bune, balastate, dar si drumuri forestiere, insa bune si alea. Super! imi zic si o iau in graba in sus, ca deja era vreo 15,30 si pe la 18 socoteam ca se face intuneric. Daca e asa cum zicea nenea, am chiar sansa sa ajung unde mi-am propus pina la caderea noptii, :lol:

Inca vreo 3 km de asfalt din cei 20 pina la Beceni si ajung la Sarulesti. Avind in vedere ca eram pe doua roti, nici nu m-am uitat ca la fiecare curba era cite o portiune de pietris care repara alunecarea soselei! Noroc ca nu eram cu masina. Si cind ies din Sarulesti, incep sa-mi frec palmelepost-28350-1204564656_thumb.jpg. Urmeaza inca restul de km, de ASFALT: post-28350-1204564799_thumb.jpgpost-28350-1204564831_thumb.jpg

Nimic de zis, peisaje superbepost-28350-1204564927_thumb.jpg, am facut pierdut o gramada de vrema facind poze, dar din pacate apunea soarele exact dupa munti (ca de. eu eram la estul lor :) ) si nu au iesit bine :) . Oricum, m-am intrebat eu la un moment dat: oare ei or avea curent electric? post-28350-1204565067_thumb.jpg Ca ei post-28350-1204565857_thumb.jpg au sigur.... :crack:

Si tot ca la ei post-28350-1204566038_thumb.jpg , adica admirind peisaje superbe, am parcurs si ultimii km de sfalt post-28350-1204566153_thumb.jpgpost-28350-1204566189_thumb.jpginainte sa se termine cu citiva km inainte de Bisoca si gindindu-ma mereu ca, peste o luna -doua cind inverzesc, muntii nostri vor fi la fel de frumosi ca si ai lor. . Nu am mai facut poze ca incepeam sa ma gindesc la intuneric, dar incredibil, pe acolo circula chiar si un autobuz!

La intrarea in Bisoca post-28350-1204566494_thumb.jpg orizontul mi s-a descis brusc, la fel ca si raspintiile, post-28350-1204566612_thumb.jpgaceasta fiind de altfel singura cu indicatoare, ca daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Merg eu ce merg si la un moment dat dau de o alta raspintie, unde la dreapta merge un drumulet cu pamint, iar la stinga falnic drum balastat, cu insemnele "facu de EU" , cam asa cum imi fusese descrisa situatia. Semne...ioc. De intrebat pe cineva....tipenie. Asa ca o iau eu frumos pe drumul cel mare, ca asa retinusem ca trebuie sa fac. In fata mea se deschidea o vale superba, cu niste firicele de drum ca in povesti. post-28350-1204567079_thumb.jpg. Si merg si merg si la un moment dat o iau in jos pe o panta de abia am reusit sa ma dau jos de pe mirtoaga ca sa fac poze, asa era de abrupta. post-28350-1204567273_thumb.jpg In fata mea, superb, drumuletul ala de poveste post-28350-1204567332_thumb.jpg. Iar pe jos, si mai superb, acel nemaipomenit material de balastare, pe care cred ca asi fi putut aluneca ca pe gheata, daca imi luam avint :lol: . Si cum ma uitam eu asa im jos, sperind ca nu mai sunt multe din astea, imi vine ideea :wave: sa intreb pe unul din copiii care se strinsesera ciopor in urma mea si ma urmareau cu atentie, ca pe un animal ciudat probabil,

daca asta e drumul cel bun si cum merge mai departe. Mare gresala! ascultati la mine! niciodata sa nu va incredeti intr-un pusti de 10 ani crescut pe un coclaur! Cea mai mare sansa e ca acesta sa nu fi coborit niciodata de acolo! :burnout:

Aflu ca nu, drumul nu mai coboara decit un pic, pina colo jos in vale si mai e ceva pina la Jitia, unde vroiam eu sa ajung (stiam ca ar mai fi vreo 10 km), asa ca nu m-am impacientat. Si drumul in continuare e la fel, sau mai bun? Nu, e mai rau, da doar in Jitia si dupa aia incepe asfaltul. Pina acolo e la fel ca ala pe care ne aflam.

OK, deci e de bine, valea e colea, dealul din fata nu trebuie sa il urc, ca asa a zis pustiul, hai mai departe. Zis si facut:

post-28350-1204567795_thumb.jpgpost-28350-1204567853_thumb.jpg. Usor! doar macadam si pante una si una. Ajung la riu, (nici macar nu) urc panta pe care o admirasem mai devreme ajung in virf post-28350-1204567332_thumb.jpg

fac niste poze cu dealu de care tocmai scapasem post-28350-1204568246_thumb.jpg, tin bine de fier ca batea un vint de il misca de pe cric post-28350-1204568357_thumb.jpg, mai urc un pic si intru intr-un sat.

post-28350-1204563796_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai Adrian cu pozele alea si povestea, pe unde a-ti fost. Noi era s-o mierlim cu masina, ne-a scos un Tiguan de pe sosea, dar l-am ajuns si imobilizat.... cu Nicu.

Astept si eu pataniile voastre cu traseul asta Xtralong. :wave:

 

:burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@guy_ana: ... speachless. Jos pălăria în fața dumneavoastră! :burnout:

 

Respect!

 

La mai multe din astea cu finaluri măcar la fel de fericite Âşi să ne mai vedem sănătoÂşi pe străzile Âşi munții patriei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sus in sat, norocul meu ca dau de doua femei si ma opresc sa le intreb daca mai e mult, ca deja era vreo 17,oo si mai aveam doar cam o ora de lumina. Nu stiam de ce se uita la mine ca la felul 14, dar ma gindeam ca se uita si ele, deh, asa cum s-au uitat si ceilalti pina acum....

Cind colo....aflu ca nu, pe aici nu se ajunge la Jitia! Trebuie sa ma intorc inapoi acolo unde incepuse drumul balastat si sa o iau pe drumul ala mic, prin livezi si peste deal, si ajung imediat! Uite, se si vede drumul pe coama dealului de vizavi! :burnout:

Ei na! si unde sa ma mai intorc eu acum acolo, ca oricum ma apuca noaptea! :D

Dar unde sunt atunci, daca nu in drum spre Jitia? post-28350-1204570045_thumb.jpgPai unde, daca nu taman in satul Plesi?

Pai si inainte nu pot merge, ca de intors nu se pune problema....Ba da, da e drumul rau, mai rau ca asta! Se merge prin padure si se ajunge la Vintileasca si de acolo la Jitia. post-28350-1204570095_thumb.jpg Poate voi vedeti vreun drum pe harta, ca mie imi lipseste simtul asta.... :haha:

Eh, mey, mey, acum incep eu sa inteleg cam ce am scos cu forta de la pustiul ala...... :crack:

Mai merg un pic si mai dau de un om: Se poate merge inainte? Ala se uita ingrozit la mine (si tineti cont, timpul trecea) :lol: nu se poate trece, e noroiul de trece peste roata! ( Ma gindesc ca nu a mai plouat de mult, ca a fost frumos afara si s-a mai uscat) Pai si de cind nu ati mai fost dvs. pe acel drum? Pai de acu` juma de ora, ca tocmai m-am intors acasa ...... :lol:

Eh, asta e. Acu` ce sa mai fac, merg ianinte, ca poate cu moto ma strecor. Si citi km sunt? Pai cam 7-8. Si cit faceti cu masina pina jos? pai cam o ora....

Ce sa zic, acum eram deja high. Clar ca ceva risca sa mearga rau....si mai aflu si vestea buna, ca sunt citeva intersectii si in padure si ca risc sa ma pierd....din ce in ce mai bine, dar asa e frumoasa viata! Si ceasul bate in continuare! Bine ca aveam benzina, sau cel putin asa speram, sa nu fi consumat mult mai mult ca de obicei.... :kiss: Asta e.

Dupa o scurta discutie in contradictoriu dezbatind daca drumul merge la stinga sau la dreapta, de ma ingrozeam la gindul ca trebuie sa ma incred in indicatiile unui om care nu stie sa deosebeasca intre cele doua, o pornesc prin padure. post-28350-1204571028_thumb.jpg Asta a fost doar prima pata de noroi mai mare. Iar asta doar prima pata de zapada inghetatapost-28350-1204571268_thumb.jpg. A fost interesant, era asa salbatic ca am vazut si o caprioara de la vreo 10 metri distanta. Nu am mai stat sa fac poze, ca am pierdut de citeva ori timpul sa ma asigur ca nu am luat-o pe drumul gresit, asa ca incercam sa ma grabesc cit se poate. Am avut norocul de a fi testat putin mersul pe zapada iarna asta, asa ca am reusit sa stau in picioare si eu si murgul, ca nu stiu cum mai ieseam de acolo.

post-28350-1204571481_thumb.jpg

La urcare a fost mai simplu, chiar o placere. Mai ales ca eram aproape si deja se intuneca...post-28350-1204571562_thumb.jpgpost-28350-1204571593_thumb.jpgpost-28350-1204571631_thumb.jpg

Si in final am ajuns post-28350-1204571735_thumb.jpg la timp, taman cit sa mai prind lumina pentru o poza panoramica a locurilor prin care am trecut post-28350-1204573554_thumb.jpgsi o poza de arme, intitulata "Balaurul Fat- Frumos si palosul (eu)"post-28350-1204571971_thumb.jpg. Acu la asta ultima a trebuit sa umblu chiar putin sa o prelucrez ca deh, ce poti cere de la un amarit de aparat de telefon..... :D

 

Dupa vreo 5 minute de respiro, mi-am refacut orientarea in spatiu post-28350-1204572096_thumb.jpg si i-am dat pedala, ca deja era intuneric. Ma bucuram ca am dat din nou de asfalt, dar, surpriza :) abia urma sa dau de drumul ala balastat si bun despre care mi se povestise! :hug: Aveam sa mai merg ceva pina sa dau de asfalt, dar deja nu mai conta, eram pe bulevard! :)

Am ajuns intr-un final la Ramnicu Sarat, unde am mincat ceva caci nu mai mincasem de cind plecasem de acasa (apropo, acolo e o chestie care se numeste Pauli, un non stop linga un Petrom, unde cind intri te cam iei cu miinile de par, dar unde mincarea a fost buna si foarte ieftina, cu portii incredibil de mari si complete).

Pe la 21 si ceva am luat directia Bucuresti si am tras cit m-a lasat vintul, care insa a fost mult mai prietenos ca la dus.

Si ca sa nu fiu eu cea mai smechera care fuge de ploaie prin toata tara si se strecoara printre stropi, iaca m-a prins si o ploicica, dar din fericire eram deja in Afumati. A fost chiar o fericire, caci asa mi-a mai spalat si mie cizmele, sa nu car tor noroiul asta post-28350-1204573989_thumb.jpgacasa :crack:

Pe la aproape 23,00 eram in Bucuresti si cam o jumatate de ora mai tirziu eram acasa. Putin obosita, putin inghetata, dar super fericita :D

 

Ca o concluzie, acum stiu cu certitudine ca traseul pe care il gindisem eu e foarte posibil, daca pleci de dimineata si o iei pe drumurile corecte. Nu cred ca ar fi urmat pe undeva vreo alta portiune sa semene cu padurea aia, dar sigur nici nu ar fi fost sosele plicticoase. Caci ma gindesc ca de fapt de la Vintileasca ar putea urma cel putin o alta portiune mai offroad, daca ma uit mai bine pe harta si imi aduc aminte cum arata lumea acolo sus. Si probabil ca nu intr-o singura zi, sau poate da, s-ar pute aface tot traseul pina la Andreiasu si apoi Soveja si inapoi spre lumea dezlantuita, sau vazut incotro de acolo.

Astept vremea mai calda si poate vreun partener caruia i-am zgindarit curiozitatea.....

:D :D

 

--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 23:00 -------------

...Iar eu am sa-ti explic cat de nesimtit am fost. :wave:

 

:lol: Adica? Acum astept, ca m-ai facut curioasa, desi banuiesc ca nu e grav, daca nu am sesizat.... :lol:

 

@DHL Hai Adrian cu pozele alea si povestea, pe unde a-ti fost. Noi era s-o mierlim cu masina, ne-a scos un Tiguan de pe sosea, dar l-am ajuns si imobilizat.... cu Nicu.

Astept si eu pataniile voastre cu traseul asta Xtralong.

 

Si eu ! Si eu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

<small>--- Mesaj completat în 03 Mar 2008 23:00 -------------</small><br/>

 

:cheers: Adica? Acum astept, ca m-ai facut curioasa, desi banuiesc ca nu e grav, daca nu am sesizat.... :cheers:

 

Treaba a fost cam asa: sambata s-a starnit un vant teribil (ai facut si tu cunostinta cu el) iar cerul alterna in culori dintre cele mai ingrijoratoare. Iar pentru duminica, aveam planificata cu baietii o iesire pana la Galati, doar daca avea sa toarne cu galeata am fi stat potoliti.

Citisem posturile tale si am inteles ca intentionezi sa vii singura dupa ce s-au razgandit ceilalti. Motorul, vazusem ca e o Honda dar n-am vazut modelul, m-am gandit ca e un Domi vazand ca tot pomenesti de offroad. Mi-am zis: "Fata vrea enduro, dar unde Dumnezeu sa bata atata drum pe o vreme dificila cand n-o sa fie nimeni pe aici s-o insoteasca? Mai bine o sperii putin si poate reprogramam excursia, mai ales ca e mai ok de facut in doua zile tot judetul si cu compania adecvata." Oricum eu nu bagam GPZ-ul pe acolo nici sa ma bati.

 

Asadar, uite ca mi-am gresit persoana, motiv pentru care iti cer scuze si-mi scot respectuos casca in fata dumitale! Ti-a iesit un pui de aventura de toata frumusetea. Felicitari pentru curaj!

 

Sper sa mai vii prin judetul nostru, si la un drum de Soveja, Lepsa sau chiar Andreiasu-Focul Viu sa te insotesc. Enduro cu GPZ-ul nu fac, dar cred ca gasim doritori...

 

Toate cele bune!

Editat de ZAPPY
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa mai vii prin judetul nostru, si la un drum de Soveja, Lepsa sau chiar Andreiasu-Focul Viu sa te insotesc. Enduro cu GPZ-ul nu fac, dar cred ca gasim doritori...

 

Toate cele bune!

 

No problem, thanks anyway! :cheers:

Sigur mai vin si sigur dau de veste!

La cit mai multi kilometri si asfalt uscat! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos.... frate....da cu CB-u pe akolo....cum s-a descurcat....si eu am tot cb,da modelu S(sport)....da chiar pe akolo nu pre l-as baga....S-a descurcat onorabil....??? :cheers: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos.... frate....da cu CB-u pe akolo....cum s-a descurcat....si eu am tot cb,da modelu S(sport)....da chiar pe akolo nu pre l-as baga....S-a descurcat onorabil....??? :D :cheers:

 

Pai tot ce pot spune e ca vroiam sa-l vind, dar acum parca parca m-am mai impacat cu el.... de altfel si ce am citi despre el spunea ca e un model ok, pentru ca merge pe aproape orice fel de teren. Si merge, chiar daca sunt convinsa ca nu ar fi vrut nici el sa fie acolo daca l-ar fi intrebat cineva. Dar cine sa-i ceara parerea? ......

 

@Plescoi Rulz: Africa!.....Da, Africa!.......Da.!....=P~ :cheers:

 

@Rebel: Da, asi vrea si eu sa stiu.....probabil ca undeva pe acolo tot voi ajunge.... :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: imi cer scuze pt mica intarziere ..... . Uneori viata te mai tine si la coada (la viata).

 

Inainte de toate sa ne scoatem palaria in fata printesei care chiar ii place motocicleta si natura si de ce sa nu recunoastem INCONTIENTA ! - FELICITARI !

 

Am plecat de acasa cu gandul ca macar de data asta sa fiu prezent la ora stabilita, dar degeaba - tot am intarziat 3 minute, asta sunt nu pot fi niciodata punctual, ce chestie.

Tovarasul Pompi era conform intelegerii acolo, ne-am salutat si s-a auzit o intrebare " MAI MERGEM ??? "

,, PAI CE DREAC SA FACEM, MERGEM !!! '' - am raspuns eu.

In urmatoarea secunda eram deja in treapta 1 cu mana in gaz, si la cele cateva semafoare care mai erau pana la iesirea din Buc ne-am pus deacord ca prima oprire sa o facem la Orsova (aproape 380 km), dar a trebuit sa alimentez 5 minute pe autostrada iar aprope de T Severin, Pompi a furat un radar care s-a rezolvat asa cum se mai poate rezolva inca in zilele noastre - am mai pierdut 20 minute, dupa care ajungem la Orsova la restaurant ..............

se pare ca nu pot sa pun poze acum nu functioneaza - ghinion.

incerc maine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

se pare ca nu pot sa pun poze acum nu functioneaza - ghinion.

incerc maine

 

Hello! mai ca ma intrebam daca nu cumva s-a sters cardul aparatului foto.... Mai incearca, acum cred ca merge, a fost un pic blocat situl cred. :cheers: . Asteptam cu nu- mai -ma- repet -cita nerabdare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-13938-1204735576_thumb.jpg :cheers: nu se poate, nu se poate este greu la inceput asta e, nu conteaza,am incercat sa pun si filmuletul si s-a taiat tot ce am scris cu poze cu tot - o iau de la capat.

Dupa ce am ajuns la Orsova si am mancat ne pregateam de ploaia care incepuse afarapost-13938-1204734902_thumb.jpgpost-13938-1204735023_thumb.jpgpost-13938-1204735069_thumb.jpgdaca ar fi stiut omul ce-l asteapta ...post-13938-1204735151_thumb.jpg - am alimentat ambele animale si am plecat spre Moldova Noua unde pe traseu ne-am oprit sa facem cateva poze la munca oamenilorpost-13938-1204735275_thumb.jpgpost-13938-1204735411_thumb.jpgo portiune din Dunarepost-13938-1204735506_thumb.jpgcata muncapost-13938-1204735576_thumb.jpgpost-13938-1204735588_thumb.jpgrevine pentru poza si Pompipost-13938-1204735662_thumb.jpgpost-13938-1204735702_thumb.jpgo imagine de revistapost-13938-1204735752_thumb.jpgsi eu post-13938-1204735732_thumb.jpgdupa care ne punem pe mers.

Trebuia sa o luam pe scurtatura spre Herculane, dar cum drumul era f f f interesant am uitat si ne-am trezit prea tarziu si .... s-a dus cei 60 km pe care i-am fi exclus. Am ajuns Moldova Noua, Oravita, Anina, Bozovici si apoi la Herculane post-13938-1204735948_thumb.jpgpost-13938-1204736646_thumb.jpg

post-13938-1204736670_thumb.jpgdrumul spre Baia de Arama a fost plin de surprize PIETRE PLOAIE SI ZAPADA post-13938-1204736793_thumb.jpgaici am realizat si un filmulet dar nu ma prea pricep sa-l transpun (rog ajutor).

A inceput sa se intunecem si noi mai aveam cam 400 km pana acasa.

Urmatoarea oprire a fost la R. Valcea unde am alimentat si rontait ceva post-13938-1204736957_thumb.jpgpost-13938-1204736969_thumb.jpgdupa care a sosit Bucuresti cel mai indragit oras la acea vreme.

Se facuse cam 0.25 la intrare, am mai mers putin impreuna dupa care ne-am despartit.

A fost o iesire interesanta, pacat ca a plouat f mult dar a fost frumos.

Pompi sa atasezi si tu cele cateva imagini pe care le-ai facut si astept un sfat pt filmulet - e interesant.

Pe viitor cine vrea sa mearga la asemenea tura trebuie plecat mai de dimineata.

:cheers:

Editat de Vulturul argintiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, simplul fapt ca ati mers atit e o adevarata dovada de vointa si incapatinare! :D Si pe deasupra pe ploaie! (sincer, regret ca wunderground nu s-a inselat nici de data asta....) Cred ca in locul vostru, m-asi fi topit in propriile haine, daca nu ar fi reusit chiar ploaia sa ma scurga. Cu masina eu am facut de la granita pe acelasi traseu pina la Bucuresti vreo 10 ore si a fost doar jumatate din distanta!

Din cite inteleg de la Pompi, chiar si pasarelele lui ai zburat cu aceasta ocazie, iar daca lui i s-a parut greu, banuiesc ca nu mai e necesar nici un comentariu.... Pacat ca ati pierdut insa scurtatura, caci chiar era bucata pentru care eram cel mai mult curioasa sa aflu cum a fost.

Sunt convinsa ca cel care va vrea sa va urmeze exemplul data viitoare va va urma si sfatul, adica va pleca mai devreme: poate cu o zi mai devreme, ca altfel ar insemna sa plece pe la 1 noaptea .... :cheers:

Pentru o data viitoare insa, va provoc la reversul medaliei, adica la malul celalalt (insa nu in 24 de ore, Doamne fereste, ca daca am reusi asta, nu ar mai ramine decit sa paticipam la Paris-Dakar! :D ). Si ca sa va fac pofta, va dau o mica mostra a locului unde ati facut cele mai multe poze.

post-28350-1204754024_thumb.jpg, vazut din locul acesta post-28350-1204754130_thumb.jpg

Iar asta e acelasi Decebal, dar de la o distanta "ceva" mai mare.post-28350-1204754099_thumb.jpg

P.S. Poate ca sa nu mai risti sa trebuiasca sa rescrii in caz ca ceva nu merge, ar fi o idee sa scrii textul inainte intr-un editor de text si sa faci doar <copy> <paste> in mesaj. Cit despre filmulet, nu am nici o idee, dar am observat ca toata lumea le incarca in YouTube (nu stiu cum....) si baga in Post doar linkul.

You :cheers: !

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, simplul fapt ca ati mers atit e o adevarata dovada de vointa si incapatinare! :D Si pe deasupra pe ploaie! (sincer, regret ca wunderground nu s-a inselat nici de data asta....) Cred ca in locul vostru, m-asi fi topit in propriile haine, daca nu ar fi reusit chiar ploaia sa ma scurga. Cu masina eu am facut de la granita pe acelasi traseu pina la Bucuresti vreo 10 ore si a fost doar jumatate din distanta!

Din cite inteleg de la Pompi, chiar si pasarelele lui ai zburat cu aceasta ocazie, iar daca lui i s-a parut greu, banuiesc ca nu mai e necesar nici un comentariu.... Pacat ca ati pierdut insa scurtatura, caci chiar era bucata pentru care eram cel mai mult curioasa sa aflu cum a fost.

Sunt convinsa ca cel care va vrea sa va urmeze exemplul data viitoare va va urma si sfatul, adica va pleca mai devreme: poate cu o zi mai devreme, ca altfel ar insemna sa plece pe la 1 noaptea .... :cheers:

Pentru o data viitoare insa, va provoc la reversul medaliei, adica la malul celalalt (insa nu in 24 de ore, Doamne fereste, ca daca am reusi asta, nu ar mai ramine decit sa paticipam la Paris-Dakar! :D ). Si ca sa va fac pofta, va dau o mica mostra a locului unde ati facut cele mai multe poze.

post-28350-1204754024_thumb.jpg, vazut din locul acesta post-28350-1204754130_thumb.jpg

Iar asta e acelasi Decebal, dar de la o distanta "ceva" mai mare.post-28350-1204754099_thumb.jpg

P.S. Poate ca sa nu mai risti sa trebuiasca sa rescrii in caz ca ceva nu merge, ar fi o idee sa scrii textul inainte intr-un editor de text si sa faci doar <copy> <paste> in mesaj. Cit despre filmulet, nu am nici o idee, dar am observat ca toata lumea le incarca in YouTube (nu stiu cum....) si baga in Post doar linkul.

You :cheers: !

:wave:

 

 

salutare adevarat traseul pe malul sirbesc e de vis Pompiliu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu multe fete s-ar incumeta la asa drumuri singure :cheers: Felicitari :cheers:

 

Exact asa gandesc si eu. Am zis c-o sperii cu prognoza meteo si poate renunta, dar ti-ai gasit! :D Si s-a mai si distrat de minune! :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D se pare ca am reusit, ia sa vedem ?!

filmuletul .....

OcgmiclfKZY

:cheers: nu este ceva deosebit dar de aici cum am mai spus mai aveam de parcurs cam 400 km.

:cheers: :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-mi faci tu mie fata! :wave: Tura trecuta m-ai zapacit de tot cu telefonul ala in miez de noapte cu mersul tau la mare de a 2- zi eram la 6 in Buftea sa-mi scot motorul, ca sa nu mai zic ca n-am pus geana pe geana toata noaptea. Daca ma sunai si acum, cred ca ma bateau fetele ca nu le duc la munte :D

Felicitari pentru aceasta aventura! Pozele si comentariile din jurul lor spun totul despre calatoria ta, dar mai ales despre tine ca si persoana! De eram in Bucuresti , te insoteam, chiar daca tot n-am reusit sa-i fac revizia lui Yami :cheers: Am fi fost 2 ,, craiese,, cum zici tu :D. Marti o duc la mester sa-i puna toate lichidele necesare, mai strange un pic din lant , mai un filtru de aer si alte mici maruntisuri, dupa care , bani de gaz si timp de ars sa fie!!!

Hai ca mai e un pic si plecam la Bistrita , apoi in Grecia , yupiiii !!! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:eek: se pare ca am reusit, ia sa vedem ?!

filmuletul .....

OcgmiclfKZY

:D nu este ceva deosebit dar de aici cum am mai spus mai aveam de parcurs cam 400 km.

:cheers: :D

 

Uau! :cheers: simt ca alunec doar cind ma gindesc! Si sa mai ai de mers inca 20-30 de km asa, cu alti 300 si ceva in fata, nu cred ca m-asi fi bucurat! Mai ales ca parca am patine in loc de cauciucuri.....

Bine ca n-ati inghetat, desi, stiu eu, ca "unii" au 10 vieti si un pic de zapada nici nu se baga de seama, ba abia atunci incepe distractia.... :drink:

 

--- Mesaj completat în 06 Mar 2008 14:00 -------------

Ce-mi faci tu mie fata! :angryfire: Tura trecuta m-ai zapacit de tot cu telefonul ala in miez de noapte cu mersul tau la mare de a 2- zi eram la 6 in Buftea sa-mi scot motorul, ca sa nu mai zic ca n-am pus geana pe geana toata noaptea. Daca ma sunai si acum, cred ca ma bateau fetele ca nu le duc la munte :P

Felicitari pentru aceasta aventura! Pozele si comentariile din jurul lor spun totul despre calatoria ta, dar mai ales despre tine ca si persoana! De eram in Bucuresti , te insoteam, chiar daca tot n-am reusit sa-i fac revizia lui Yami :D Am fi fost 2 ,, craiese,, cum zici tu :clap:. Marti o duc la mester sa-i puna toate lichidele necesare, mai strange un pic din lant , mai un filtru de aer si alte mici maruntisuri, dupa care , bani de gaz si timp de ars sa fie!!!

Hai ca mai e un pic si plecam la Bistrita , apoi in Grecia , yupiiii !!! :wave:

 

Pai tocmai de aia nu am zis nimic, ca sa nu a injure pe mine fetele, :angryfire: ca eu asi fi fost de vina. Dar ma bucur ca mai ai un pic pina la revizia aia, cu care ma tot ameninti. Dupa aia, cum zici tu, timp sa fie, ca banii se fac. Profita de vremea rea care vine acum, ca dupa aia o sa fie numai cald si soare si te oftici si mai tare.

Hai, fa ceva sa treaca mai repede timpul sa ajungem la mersul la Bistrita, ca mor de nerabdare! :D

 

PS offtopic: ti-am dat PM, ca nu reusesc deloc sa postez pe topicul tau. :cheers: Am mai incercat de atunci si tot nu merge. Ai idee de ce? Ca altii vad ca reusesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@guy_ana - bravas, felicitari pentru excursia asta superba! Cum s-a comportat motorul la asa poteci? Eu zic sa iti iei un enduro si sa mai inviti si alte fete :cheers: alta data. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...