disturbed Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Salut! In urma unui mic "buf" s-a deplasat putin aripa din spate a motocicletei. Am investigat problema cu un mecanic priceput si am ajuns la concluzia ca s-a strambat putin cadrul...mai exact portiunea rosie din figura. Problema e ca nu stiu ce service poate repara asa ceva, pt ca cel caruia m-am adresat initial mi-a raspuns ca nu lucreaza cu autogen si chestii de genul asta.. Daca stiti unde o pot rezolva, va rog ajutati-ma si pe mine. Sper sa gasesc un mester bun pt ca nu vreau sa ma joc tocmai cu cadrul.. In rest, va urez asfalt uscat si fara accidente sezonul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 nu iti trebuie autogen ca sa incalzesti putin cadrul acolo. e de ajuns o lampa cu gaz din aia pentru instalatori. daca e din fier cadrul si deplasarea e sub 1 cm se poate indrepta chiar si la rece. am indreptat cadre muult mai strambe, fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 merci de sfat, dar, totusi... nu ma pricep si nu vreu sa invat pe propria piele stie cineva cui m-as putea adresa ca sa rezolv problema cum se cuvine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate