sebicozaurus Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Am Bmw f650 din 98. Acre ceas de masurat timpu în bord. ÂŞtiu că modelele mai vechi au ceas de măsurat temperatura în locu ăla. Cum se poate schimba ceasu ăsta? ÂŞi încă o chestie... S-a gândit careva să pună păcurometru la motor dacă acesta nu e prevăzut cu aÂşa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Am Bmw f650 din 98. Acre ceas de masurat timpu în bord. ÂŞtiu că modelele mai vechi au ceas de măsurat temperatura în locu ăla. Cum se poate schimba ceasu ăsta? ÂŞi încă o chestie... S-a gândit careva să pună păcurometru la motor dacă acesta nu e prevăzut cu aÂşa ceva? Aici descriu americanii cum se pune proba pentru temperatura apei in locul ceasului. http://faq.f650.com/FAQs/AftermarketInstru...0a%20USA%20F650 Mai simplu ar fi un indicator de temperatura al uleiului, care se pune in loc de joja, si nu mai trebuie modificari majore. Se gasesc pe Loius sau Polo. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Şi încă o chestie... S-a gândit careva să pună păcurometru la motor dacă acesta nu e prevăzut cu aşa ceva? Si inca o chestie ,lumineaza-ma si pe mine ca sunt in ceata ce e ala "păcurometru"!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 E dăla de-ți zice câtă păcură mai ai în bidonu dintre craci. Indicatoru de la trabant nu prea e o soluție! (are un băț gradat pe care-l înbulzăÂşti în rezervor Âşi vezi cât se udă) Mă gândeam la adaptat ceva sonde Âşi trăznăi. Ceva de genu tăiat rezervoru frumos Âşi pus o sondă, tras niÂşte fire (2oo fire) Âşi plantat unceas pe undeva prin bord. A încercat cineva ceva de genu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate