prajitoru_din_oz Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Am si eu un Dna de 50. Merge bine, arata bine, mai bine decat un scuter obisnuit, mai ales ca nu are caroserie de scuter. Dar vreau ceva mai mult, nush un rs sau un derbi gpr sau poate o mito, insa nu pot sa ii conving pe ai mei. Nu e vorba de bani, ci de cica siguranta mea, ca cica alea sunt prea mari, prea grele, prea puternice pt un copil de 16 ani. Aveti nishte sfaturi si pentru mine, ce vrajeala se le bag? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 ai carnet? ai destula experienta? daca da, nu vad care ar fi problema... go for it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prajitoru_din_oz Postat Aprilie 29, 2005 Autor Share Postat Aprilie 29, 2005 Pai cam asta ar fi problema. Carnetu vine in 2 sapt. As vrea de la inceput un motor. Mi-am cumparat Dna-ul mai mult ca o ocazie, adik un prieten il vindea si mie oricum imi placea si hai sa-l iau. Dar parca as vrea un rs sau un gpr. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prajitoru_din_oz Postat Aprilie 29, 2005 Autor Share Postat Aprilie 29, 2005 Dar despre dna poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste sfaturi?? Nu mai am cauciuc pe spate si am inteles ca cei de la paneuro sunt in faliment. De unde as putea sa cumpar alt caucic. Mai importa cineva gilera in Rom? Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Cum sa fie puternic rsu pt 16 ani??? Iar in legatura cu paneuro, te inseli! am fost eu akum vreo 3 sapt dupa o bujie si aveau un depozit intreg de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prajitoru_din_oz Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 Multam de sfat in legatura cu paneuro. eu stiam ca au dat faliment. Un prieten de-al meu si-a comantat ornamentu ala de la toba din italia, si l-a costat o avere. O sa ma duc sa ma interesez la paneuro. Dar ai mei spun ca rs-ul e prea mare pt varsta mea si prea puternica. Asta e raman si cu dna-ul. Mersi pentru sfat inca odata. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Bld. Titulescu, nr. 95-103 aici ii gasesti sigur am fost eu azi si am luat de la ei o viziera de nolan si un dezaburitor deci inca nu sunt in faliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prajitoru_din_oz Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 Si telefonul lor nu l-ai luat asa din greseala? Mi-ar fi de ajutor pt ca eu sunt din Buzau. Anyway mersi pt adresa. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 mie mi se pare rsu putin slabutz... pe bune... o motocicleta prea puternica este o motocicleta care se ridica makar putin cand o accelerezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prajitoru_din_oz Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 Va rog eu mult, stie cineva numarul de tel de la paneuro de la depozit. Pt ca cel de pe site nu merge. Imi trebuie neaparat cauciuc. Multumesc. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate