Blackrider Postat Aprilie 30, 2005 Share Postat Aprilie 30, 2005 Am reusit sa-mi fac numere noi la motor.... Am pus la dosar: factura de vanzare de la fostul proprietar + cartea de identitate fisa de inmatriculare de la fostul proprietar,cu radierea facuta si stampila de la impozite. copie buletin,carte de identitate, RCA pe 6 luni taxa talon la CEC 290.000lei taxa primarie 247.000lei impozit primarie 46.000lei RCA pe 6 luni 545.000lei la birou de copiat acte:fisa de inmatric noua,cerere inmatric. =100.000lei numere politie 250.000lei + 75.000lei numere preferentiale B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Aha! Mersi! Poate anu' asta fac si eu actele pe-a mea,in sfirsit...!In plus fatza de ce-ai enumerat tu,noi, in Bucuresti ,mai punem si nervii facutzi la cozile interminabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 mda,la politie,cand am depus dosarul am stat 3 ore....la RAR nu am prea stat,ca am un preten motociclist care lucreaza acolo... la ridicarea numerelor,am stat cam 45 min. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 Unde se plateste taxa aia pentru primarie ? Tot la cec ? La RAR am inteles ca nu trebuie sa faci programare pentru motor , doar te duci acolo si intrebi de inginerul cutare.Asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 la primarie se plateste taxa inmatriculare,la CEC platesti taxa talon. da,la RAR intrebi de un inginer ....daca-l cunosti. daca nu, cand ajungi te bagi si tu in seama cu primul angajat RAR in uniforma...hehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Lupu-le ,baga ochiu aci... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 am băgat.. de la ce vine Dio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 de la Ronnie James DIO, canta heavy metal,fost vocalist la Black Sabbath. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 SALUT CU RESPECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate