foxbat Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 o sa le pun insa nu ajung azi nu cred ca e vorba sa ajunga pietre, come on. nu e cross. tot ce trebuie e sa apere de bitum, prag , pietricele. oricum , dpdv fizic pietrele si alte chestii marii se duc in spate si in sus,nu in amotizor. crede ma am studiat cu foi de hartie si marker dupa ce la 80.000 amortizorul spate a curs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 asta este buna numai la varianta fara abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 aia eeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 tie cine ti a spus de varianta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 tie cine ti a spus de varianta asta? Acu....da-te mare...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Exceptionala. Acum ma duc sa caut cauciuc Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 tie cine ti a spus de varianta asta? Tu,..sefu' Sa tra eu merge pe varianta cu "ciorapeii":) Exceptionala. Acum ma duc sa caut cauciuc Multumesc merge mai milt ca perferct din plastic de bidon de ulei , este foarte bun ( dur si elastic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 sa traiesti nea Raule la rasnov am fost un pic contratimp, dar ne-om vede noi tote cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 protectie varadero.jpg asta este buna numai la varianta fara abs am si salvat poza in computer in fisierul de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 se prinde sub suportul de baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ceva de genul am facut la Transalp, dintr o bucata de cauciuc, e discreta, dar eficienta. O scapare a japonezilor sa lase atata de expus amortizorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ceva de genul am facut la Transalp, dintr o bucata de cauciuc, e discreta, dar eficienta. O scapare a japonezilor sa lase atata de expus amortizorul. rectificata la modelul de 650 care are aparatoarea respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Exact, acuma am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Stie cineva suporti de genti laterale de la modelul pe carburatie merg pe modelul cu injecție Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 modelul 99-02 are suporti laterali givi pl164 iar modelul 03-07 are givi pl170 Singura diferenta care o pot observa eu e ca teava care duce catre prinderea la manerul pasagerului a fost inlocuita cu o platbanda.De altfel, carenele spate sunt identice din 99-07, asa ca la dimensiuni nu cred ca sunt probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 My new toy, venim acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Ooo, ai trecut la PGM-FI?Sa o stapanesti sanatos si asteptam mai multe detalii despre ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 vlady, superrrrrrrrrrrrrrrr, baga crashuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) Multumesc!!!! si acum despre motor: anul de fabricatie este 2004 km 40.000 ( in bord) modelul fara ABS adus din italia Mecanic dpmdv este ok , placute discuri de frana stare foarte buna idem lant , clambuciucurile zici ca sunt noi desi au dot de 2011 . Motorul nu prezinta urme de coroziune rodaj , jambele desi nu sunt lacuite arat foarte bine la fel si jantele. Fara jocuri la jug, ambreiajul prinde ok, schimba bine, nu se aud sunete suspecte la motor, franele mega bestiale, placutel par noi. Dotari nimic doar trei valize . Minusuri: cateva urme de frecangeala pe carena laterala ( se repara relativ usor) un inel de strangere tobe desfacut o mica zgarietura pe o geanta laterala bateria parca putin obosita Si acum daca ma ajutati cu ceva sfaturi : un manual pentru acest model de unde iau cricul central OEM ce il am eu pe cel cu carburatie potriveste pe al meu cateva poze cum este prins crash barul sau daca cumva stiti daca se potriveste cel de pe carburatie Editat Noiembrie 9, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Manualul pentru SD02 este aici /index.php?/topic/182340-honda-xl-1000v-varadero/page-75&do=findComment&comment=3509396 postul 1490 Crash barul nu cred ca merge de la carburatie la injectie. Uite aici cum vine montat cel de la GIVI pe Varadero injectie protectii motor GIVI VAaradero.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Manualul pentru SD02 este aici /index.php?/topic/182340-honda-xl-1000v-varadero/page-75&do=findComment&comment=3509396 postul 1490 Crash barul nu cred ca merge de la carburatie la injectie. Uite aici cum vine montat cel de la GIVI pe Varadero injectie multumesc mult Azi am analizat atent situatia cu crash barul care cu unele modificari la prinderea de jos la scut ar fi posibil sa potriveasca, insa prefer sa iau unul dedicat pentru motorul meu. Vechiul meu Varadero se vinde la pretul de 2999 eu putin negociabil cu tot ce are pe el mai putin cricul central, daca stiti pe cineva interesat dau o bere mare. Mai multe amanunte si detalii legate de motor gasiti aici /index.php?/topic/687266-vand-honda-xl-1000-varadero-2001/page-3&do=findComment&comment=3599843 Editat Noiembrie 10, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Felicitari pentru noul motor ! La cat mai multi km fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Felicitari pentru noul motor ! La cat mai multi km fara probleme ! Sa fie ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 cricul central se potriveste , dar ai nevoie de alte saibe distantier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate