Florin Alex Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 alternator nu da am electromotor sau "dinam" sau cum io zice care produce curent de maxim6V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 strobe lights am vazut la CRIDEM, un magazin de tunning in oradea...este super magazinul...gasesti de toate....cei care stau pe aproape de oradea pot merge sa vada ca is multe chestii care se potrivesc si la scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) Bai calaretule negru, se dovedeste cata legislatie cunosti ma... Tu esti aproape un pericol de drumurile publice! Ce faci cand vezi triunghiul cu margini rosii, dai blana? Bafta! poate ca tu ma crezi cn stie ce prost care a iesit si el pe drum ... spre propia ta informare ... cunosc toate semnele foarte bn ... daca intrebarea asta te nedumereste ... iar eu stiu si am auzit de multe ori ca ... '' montarea altor sisteme de iluminare decat cele din fabricatie ... si anume ... rosu pentru stop , respectiv galben sau portocaliu pt semnalizare si alb pentru far sunt ilegale ... am citit cu ochii mei ... eu doar am reprodus ce a spus politistul respectiv ... si nu mai face tu asa pe desteptu si citeste mai bine ... am spus doar ce mi-a raspus politistul ... nu am zis ca aia asa e ... iar din cate stiu eu triughiul acela de care pomeneai tu e cedeaza trecerea si te obliga ... la fel ca si denumire ... sa cedezi trecerea celorlalte autovehicule ... sa te asiguri si sa opresti (doar ca in ordine inversa) asa ca nu mai face pe desteptul Editat Martie 16, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 Se poate monta pe orice scuter, daca are instalatia de 12v *multi au pus intrebarea asta* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevastuica Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) eu am luat de la un amic, niste stroboscoape si nu stiu cum sa le montez sunt 3 fire unul rosu, alb si negru, aveti idee cum se monteaza? care e plusul si minusul ? am atasat o poza cu ele Editat Martie 16, 2008 de nevastuica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate