mihaiuc Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Toti cei care au sau au avut Hoinare sau Mobre sa vorbim despre aventuri cu motoretele comuniste si de ce nu sa facem o piatza a motoarelor comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrsuCarpatin Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Vand talon de Hoinar (pe bune). Talonu e de tip vechi. Hoinarul nu mai exista nici macar in amintire, dar talonul da... si platesc impozit la primaria ca fraierul. Daca nu gasesc unul sa-l cumpere, il radiez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mai baieti,eu inteleg pasiunea mai ales ca o am si eu in sange dar... exista deja o gramada de topicuri pt mobre, hai sa incercam sa ramanem pe ele ca in curand o sa apara topicuri gen: spitele de mobra, cheia de contact la hoinar etc. nu o spun din rautate ci pur si simplu pentru o mai buna gestionare a acestui forum pe care ne mai facem veacul din cand in cand. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 am acte noi de mobra 50 super daca intereseaza pe careva (mi-a fost furata si am ramas cu actele) si un certificat de inmatriculare vechi de mobra toate costa 150 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 am acte noi de mobra 50 super daca intereseaza pe careva (mi-a fost furata si am ramas cu actele) si un certificat de inmatriculare vechi de mobra toate costa 150 lei salut m-ar interesa actele la mobra....da cum drq dac cu seriile? --- Mesaj completat în 06 Mar 2008 23:04 ------------- salut m-ar interesa actele la mobra....da cum drq dac cu seriile? daca e ne vdm si vb la o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate