iNs0mN1a Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Pompa de ulei nu ti-e dusa ? Mecanicul zice ca nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Ba il cunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) Chiar cautam poza pentru avataru de aici... Editat Iulie 19, 2008 de iNs0mN1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmc Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Inca o poza cu editia BANCAJA .... Eu nu am vazut-o la dealerii nostri...o sa apara oare? Nu prea stiu ce sa zic despre ea...Nu sunt sigur daca imi place la nebunie sau daca e nasoala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Inca o poza cu editia BANCAJA .... Eu nu am vazut-o la dealerii nostri...o sa apara oare? Nu prea stiu ce sa zic despre ea...Nu sunt sigur daca imi place la nebunie sau daca e nasoala ) Eu am vazut-o in italia si mie se pare ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 O au,cand intri la UNITED MOTORS apare o promotie 4200E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) O au,cand intri la UNITED MOTORS apare o promotie 4200E O au pe site, nu si pe stoc. Editat August 5, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Dai comanda,normal.Nici YZF-urile nu le au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate