robychopper Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 /index.php?...=0entry158225 arata superb niprul asta....chiar as vrea sa mai aibe poze...din pacate doar asta si inca una este foarte interesant si rezervorul cum este facut...si cadrul partea din spate,roata fata cu spite drepte neincrucisate,roata spate aripa nam ce zice imi place mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Si ca sa vezi acuma rezervorul asta e al meu acuma si va sta ( sper eu ) foarte bine pe noul meu simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Roata fatza e deosebita nu mai am vazut cu spitzi neincrucisate,e adevarat motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 2, 2005 Autor Share Postat Mai 2, 2005 Roata fatza e deosebita nu mai am vazut cu spitzi neincrucisate,e adevarat motoru cum nu ai vazut????hehe si inca sunt chiar o gramada de motoare cu spitele neincrucisate sigur nu ai bagat tu de seama,chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 Niprul este preparat la Botosani de Bik, daca nu ma insel si in 2003 la intalnire la bixaz era proaspat modificat, se vede ca nici nu avea sa. Pe proprietar il chema parcaq cosmin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 ce folos daca arata bine si nu merge... cosmin e propietarul si are elemente de HD pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 roata fatza e faina,motorul in general e ok.....roata spate e d cacao.....comenzile avansate sunt mult prea sus......ghidonul nu prea se potriveste.... stiu,gusturile nu se discuta...... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 arata bine si nu merge acuma merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 Si ca sa vezi acuma rezervorul asta e al meu acuma si va sta ( sper eu ) foarte bine pe noul meu simson cum sa pui mai monstrul asta de rezervor pe un simson,este cu inca o data mai mare ca motorul de simson......estetic va fii prea mare pt un motoras de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 acuma merge daca ai poze cu niprul asta pune si tu citeva poze,daca se poate salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Roby ai facut o treaba super ca ai pus poza aia.Motorul asta e preferatul meu in materie de nepre modificate.De cand a fost terminat de modificat si a plecat cosmin cu el la iasi nu am mai vazut motoru si chiar imi parea rau ca nu am facut cateva poze cu el.Daca mai avetzi poze bagati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 MOTOMANIAC...ce ar fii sa vorbesti cu nea de LA BIKMOTORS...si sa faceti niste poze cu atelierul si ce mai are pe acolo si sal prezentam sa,vada lumea ce se face la botosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Mai asta nu e greu.poze sunt deja facute pentru un site care nu stiu cand va fi gata.Pot sa pun chiar acum niste poze numai ca sunt de prin iarna facute si de atunci s-a mai schimbat un pic atelierul.Poze mai recente nu prea am la ce sa fac pentru ca se pare ca s-a intrat in criza de spatiu si atelierul este plin de japoneze.+ ca momentan bik nu s-a mai apucat de nici o modificare.Hai ca pun cateva poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 In toate pozele care vor mai fi atelierul era abia la inceput.Inca nu erau aduse toate sculele de la atelierul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate