pepsi Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Recent am cumparat o baterie Saito 12V - 10A, cu lichid, dar fara intretinere. care stiti cum trebe procedat la prima incarcare, la ce ampraj se incarca si cate ore? MS 10036844 este codul de pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Recent am cumparat o baterie Saito 12V - 10A, cu lichid, dar fara intretinere. care stiti cum trebe procedat la prima incarcare, la ce ampraj se incarca si cate ore? MS 10036844 este codul de pe louis si eu mi am luat ieri baterie VARTA 12v-9a cu lichid si mi a pus nenea la magazin lichidu ala(am inteles ca asa se face) si dupa o ora m am suit pe el si iesit la plimbarica am inteles ca un an de zile nu ai ce incarca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baller Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Nu trebuie formatata . Pune-o pe motor si ride safe . Dar sa ai grija ca daca depasesti pe linie continua , incarcarea nu mai functioneaza normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate