Robbie Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Salut! Am si eu un mic scuter Malaguti F10 si vreau sa intreb daca are careva Cartea de service (sau cum se numete ), daca stie careva unde as putea gasi curea de transmisie sau marimea/seria ei si care cunoasteti modelul poate aveti o idee de unde as putea sa fac rost de gemuletu` acela din fata farurilor ! Multumesc anticipat si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 pt curea incearca la www.scuterul.eu , cred ca motorul este acelasi ca la Vinci Zuni....suna si intreaba la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Ptr curea iti trebuie marimea 16,5x792, se gaseste cam greu, incearca aici poate are http://www.piese-scutere.ro/ eu cand am avut nevoie am luat de la reprezentanta malaguti din bucuresti dar e cam scumpa cam 230 ron asta vara, eram disperat ca nu gaseam. , am eu o curea dar e mai subtire e compatibila merge cu ia dar mai mult de 65-70 km/h nu lua. Geam din fata am eu mia ramasa de la vechiul scuter, dar sunt din galati nu stiu cum sa facem. Si cartea tehica gasesti aici pe forum, o pun si eu aici ca sa nu mai cauti sau aici http://ursa.irk.ru/manual/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 Mersi mult! @cosx25: si eu am avut pe ea o curea de yamaha si lua si 80-85 km/h (bine,doar in cazuri de urgenta ). Pai cu gemuletu, da-mi un pm cu un pret si un ID de mess si mai vorbim.(ca am si eu un prieten in galati) si poate rezolvam cumva. Acum sa vad cum si ce o sa rezolv!Poate de malaguti, poate ceva compatibil , dar cred ca originalul nu se compara . Mersi mult si ne mai auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mersi mult! @cosx25: si eu am avut pe ea o curea de yamaha si lua si 80-85 km/h (bine,doar in cazuri de urgenta ). Pai cu gemuletu, da-mi un pm cu un pret si un ID de mess si mai vorbim.(ca am si eu un prieten in galati) si poate rezolvam cumva. Acum sa vad cum si ce o sa rezolv!Poate de malaguti, poate ceva compatibil , dar cred ca originalul nu se compara . Mersi mult si ne mai auzim! tiam dat PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 Mai stie careva ceva? Cam ce curele ai fii compatibile?... --- Mesaj completat în 10 Mar 2008 14:29 -------------Care stie masura exacta? eu stiu ca aici lipseste ceva 16,5x792? sau nu stiu eu bine? va rog sa imi spuneti ca sa ma duc la magazin sa intreb --- Mesaj completat în 10 Mar 2008 14:33 -------------hai va rog ca vreau acum sa merg sa rezolv azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate