haste Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 incep yo .... a fost primu gratar pe anu asta si primu gratar intre noi ( astia pe 2 roti ) , am fost doar 3... dar sapt viitoare daca mergem m`ai mult ca sigur o sa fim min 6 ... haideti cu pozeeee sa ne cunoastem ... astia bucatarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Mi s-a facut sete cand am vazut sticlele alea de suc. ON : Am fost si eu anu trecut prin vara.. da poze Canci ~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 loool:)) ai tras baute rau a..?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 loool:)) ai tras baute rau a..?)) mdea din 5 pahare de cola eram muci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate