crashmx Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 salut... e cineva care ma poate ajuta cu o presa de lant imprumut pt o jumatate de ora? am schimbat azi kitul de lant si se pare ca fara presa nu pot capsa lantul.... .... si nici nu pot merge cu motorul intr-un service pt ca deja am desfacut lantul vechi... pt cei care ma pot ajuta cu asa ceva ii rog sa lase intr-un reply la topic nr de tel... sau offline pe yahoo: crash00mx@yahoo.com pt orice eventualitate nr meu de tel este 0746326294 multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mosul Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 salut... e cineva care ma poate ajuta cu o presa de lant imprumut pt o jumatate de ora? am schimbat azi kitul de lant si se pare ca fara presa nu pot capsa lantul.... .... si nici nu pot merge cu motorul intr-un service pt ca deja am desfacut lantul vechi... pt cei care ma pot ajuta cu asa ceva ii rog sa lase intr-un reply la topic nr de tel... sau offline pe yahoo: crash00mx@yahoo.com pt orice eventualitate nr meu de tel este 0746326294 multumesc... Cam ciudat, kitul de lant a venit fara siguranta sau incerci sa introduci siguranta veche? Daca intra asa de fortat verifica atent sa nu fie citeva sutimi diferenta. Nu am intilnit pina acuma un lant la care sa ai nevoie de presa sa-l imbini. Ce producator este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 am mai vazut si d-astea, dar du-te la un magazin si cumpara o zala d-aia de capat , e vreo 10lei si scapi imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 e DID... 1. nu e cu siguranta... e cu zala... 2. nu zala e problema ci x2ringurile care trebuiesc presate.... si nituirea bolturilor.... --- Mesaj completat în 11 Mar 2008 21:14 -------------am rezolvat... gratie lui Alex de la KAWAMOTORS.... m-a inteles si m-a ajutat cu o presa..... Alex.... merci mult de tot.... ps; rog adminii sa inchida topicul --- Mesaj completat în 11 Mar 2008 21:26 -------------am rezolvat... gratie lui Alex de la KAWAMOTORS.... m-a inteles si m-a ajutat cu o presa..... Alex.... merci mult de tot.... ps; rog adminii sa inchida topicul --- Mesaj completat în 11 Mar 2008 21:39 -------------am rezolvat... gratie lui Alex de la KAWAMOTORS.... m-a inteles si m-a ajutat cu o presa..... Alex.... merci mult de tot.... ps; rog adminii sa inchida topicul --- Mesaj completat în 11 Mar 2008 22:09 -------------am rezolvat... gratie lui Alex de la KAWAMOTORS.... m-a inteles si m-a ajutat cu o presa..... Alex.... merci mult de tot.... ps; rog adminii sa inchida topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate