ThunderByte Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Care e interesat de amortizoare de mz am acasa 4 bucati, 2 perechi ... pretul e foarte discutabil, cine, daca e careva interesat de ele vorbim si de pret, nu caut sa jupoi pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 salutare ! daca tot vrei sa le vinzi, pune si tu un pret si o poza , asa , informativ! am un amic care a abandonat MZ-ul din cauza amortizoarelor(nu mai gaseste de nici o culoare...si nu vrea sa-i puna nici amortizoare "normale"...) CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Salut! Ma intereseaza doua amortizoare de spate. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 Poze mai pe seara un pic si in functie de starea in care sunt vorbim si de pret ... @dani d oricum sunt interschimbabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 frate da' tu nu ai UN BANAL TELEFON?! DA-O IN C.ACAT CA LE VREAU EU PE TOATE CAT ITI DAU PE ELE?.... si este simplu de diagnosticat amortizoarele de MZ (sunt BUNE sau sunt VARZA...) BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Scuze de intarziere dar aseara nu am avut net ... Daca cautai mai mult numarul il gaseai fara sa il dau eu Uite si poze cu amortizoarele is bune dupa cum se vede ... pret 150 roni(toate 4) sau 80 roni perechea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 sunt toate de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 sunt toate de fata Or fi nu zic nu ... sincer nu stiu exact la mz cum sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 cei de spate sunt reglabili, au in partea inferioara un inel dintat cu care, prin rotire, reglezi "taria" amortizorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 Pretul pentru amortizoare 50 roni perechea, negociabil ... Mai am un cadru cu tot cu amortizoare de MZ 125 RT fara acte ziceti voi un pret si vb, daca e careva interesat bineinteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate