Sari la conținut

Top Case Ieftin

sacal
 Share

Postări Recomandate

• 1 year later...
  einstein1984 a spus:
S-au ieftinit in Auchan, 114 lei.

Oare mai sunt? Cum arata...sunt cu tot cu placa.. si ce volum au?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

einstein1984 a spus:
La mine in Bucuresti omule am vazut, nu la tine in Ardeal.

Ofertele sunt cam aceleasi indiferent de locatie. Puteai frumos raspunde la intrebari sau sa zici ca nu stii; nu m-as plimba pana la Auchan la mama ciorilor ca sa vad ceva topcase penibil si fara placa de prindere; e posibil sa se fi terminat oricum.. dar macar stiam ce-am "ratat".

Link spre comentariu

sacal a spus:
vreau sa cumpar un topcase pt scuter cat mai ieftin, care stiti de unde?

Auchan. 50 si ceva de lei. Am vazut eu alaltaieri.

Cooler a spus:
Oare mai sunt? Cum arata...sunt cu tot cu placa.. si ce volum au?

Nu stiu cati litri, dar ziceau aia pe pret "cutie casca scuter" si chiar parea sa incapa o casca in el.

Link spre comentariu

atunci cand cumperi un top case, cred ca este important sa te asiguri ca nu este fix (sa-l poti detasa simplu), sa fie dintr-un material oarecum flexibil, nu din fibra casanta si sa poata incapea in el cel putin o casca. In general cele foarte ieftine nu indeplinesc niciuna dintre aceste conditii.

Editat de maryus
Link spre comentariu

Pai da, ori ieftin, ori bun. Depinde ce vrei sa faci cu el. Eu de ex. vreu doar sa-mi bag cele trebuincioase la drum scurt (ochelari de soare, viziera fumurie, doua scule, o camera si eventual o carpa). Asa ca nu ma intereseaza calitatea prea mult. Si nu inteleg de ce trebuie sa intre o casca in topcase. Pentru asta s-au inventat plasele...

Link spre comentariu

Au reaparut alea in Auchan. Mi-am luat. O sa incerc sa pun si poze.

E usor de montata, am montat totul intr-un sfert de ora cu mainile goale, merge pe orice suport, cred, pentru ca au o gramada de gauri. Pe suportul meu de pe KLE a trebuit doar sa largesc cu o masura 4 gauri si gata.

Are 23 l, intra in ea o casca de scuter sau de chopper. Integrala mea Marushin nu incape, e prea inalta. Se demonteaza usor doar dintr-un buton, deci poti sa o iei cu tine cand lasi motoru undeva, are maner ca de geanta. Incuietoarea e cam naspa, daca o lasi pe motor si trage unu mai tare de ea nu numai ca ti-o deschide, dar ti-o smulge cu totu' de pe suport, deci nu e de lasat pe motor cand intri pe undeva (servici, carciuma, peste noapte acasa, etc).

A, am uitat sa va spun ce e mai important: costa doar 57 de lei.

Am lasat pachetul de servetele in ea ca sa va dati seama de dimensiuni.

Link spre comentariu

Nu facerti ca mine, conserva aia e o porcarie: in prima zi s-a rupt prinderea. A trebuit s-o gauresc in curr si sa-i bag 4 surube. Ca urmare nu se mai poate da jos de pe motor decat cu chei fixe. 50 de lei dai, 50 de lei face.

Link spre comentariu