Sari la conținut

Evaluare A Pagubelor Motorului


NVS
 Share

Postări Recomandate

am o motocicleta accidentata anul trecut, am zis ca o fac din banii proprii si cu mana mea, mai am de asteptat pana se termina procesul si voi primii daunele materiale de la soferul de m-a lovit.

problema este ca eu am dat jos de pe motor toate piesele distruse si o parte din ele nu le mai am, o jamba retezata si radiatorul spart, erau prea distruse ca sa mai am la ce le pastra.

nimeni nu m-a sfatuit sa fac evaluarea pagubelor inainte de a face acest lucru, iar acum am nevoie de aceasta evaluare pt tribunal, proforma sau cum ii zice, dar motorul e chel, fara piesele lovite.

 

este vreun service care imi poate face evaluarea asta in baza dovezii de la politie in care sunt mentionate piesele distruse si care nu se mai afla pe motorul meu?daca nu ce e de facut?

 

prin eforturi mai mari as putea sa fac rost de un alt radiator spart si o jamba rupta, dar asta ar insemna sa le remontez pe motor, impreuna cu piesele distruse, o mare prostie...

 

ce ma sfatuiti?

numai bine :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu trebuia sa te atingi de motor pana nu erau toate hartiile gata. acum umbla dupa pieste f...te, remonteaza-le, ai treaba oricum baft

 

Incearca la United Motors. Cred ca ei te vor intelege. Dar daca asigurarile iti cer inapoi piesele lovite, atunci va trebui sa faci tu intr-adevar rost de altele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incearca la United Motors. Cred ca ei te vor intelege. Dar daca asigurarile iti cer inapoi piesele lovite, atunci va trebui sa faci tu intr-adevar rost de altele.

mersi de pont, ideea e ca mie imi trebuie devizul ala pt tribunal si o sa-i fiu despagubit material de sofer, daca asigurarea nu vor sa-mi dea banii.

ce pot sa faca aia cu ele rupte nu inteleg :D , dar asta e politica din romania.

maine ma duc la reprezentanta la honda sa vad care e treaba cu ei, poate ma inteleg, desii am auzit ca sunt foarte incapatanati :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

revin la acest topic si rectific, cei de la Honda au fost foarte de treaba si mi-am rezolvat problema...am obtinut devizul cu pricina :angryfire:

cat timp am stat pe acolo am vazut baietii din service la treaba si mi-au placut cum lucreaza :angryfire: , asa ca pot sa va zic sa apelati la ei cu incredere daca este vorba de Honda.

 

P.S. sa va zic suma de pe deviz? :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia spune.

Pana la urma cum rezolvi, cand iti dau banii si cand termini cu procesul?

 

eh, mai dureaza, doar suntem in romanica...cum zicea @Survolaj "nervi de otel"

 

ideea e ca merge bine, in favoarea mea...acum intrebare: pe deviz a iesit suma de 38500 RON daune provocate la motor, asta inseamna dauna totala a motorului. cum e cu asigurarile la dauna totala? ce despagubiri as putea obtine? daca asigurarea nu plateste, am inteles ca soferul e obligat sa dea el din buzunar, sau cum e?

motorul se poate repara cu piesele noi, dar dauna e mult prea mare. tipul de la Honda glumea ca decat sa mi-l repare pe asta mai bine imi fac ei cadou un RR nou :angryfire:

 

P.S. incerc sa-mi iau ceva mai vechiut si mai ieftin pana se vor rezolva problemele...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...