funnky bici Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 fratilor stie cineva ceva de nipra galbena din poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 auzi ma FRATE Dupa numarul de inmatriculare este din bucuresti....ce ar fii sa scanezi poza, si sa te duci la arc sa intrebi baietii de acolo,poate ai noroc sa stie ceva careva de el. -----OFF TOPIC-----ar fii bine sati completezi datele din profil....cel putin locatia salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Mi se pare cam vazut-o undeva in Crangasi la un service parcata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Avea de vinzare una asemanatoare,tot galbena,un amic de-al meu: Mugurel:0726.423.080 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Da este parcata in Vulcanizare-Service in capatul str Ceahlaul cum vii dinspre podul Grant spre stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Da este fosta nepra a lui Pandele, sta langa mine in Pantelimon dar a vandut-o demult si nu stiu cui. Bafta sa o gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate