man19403 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Fratilor, am si eu o mare nelamurire: La o Honda VFR800 cand vreu sa plec de pe loc, dar mai brutal se aude un zgomot undeva jos la motor ca un harait(ca si cum ar scapa aderenta la roata). Asta doar la plecarea de pe loc in rest trage de rupe. Daca va mai ajuta cu ceva, dupa ce se incalzeste bine motorul la ralanti pe neutral se aude nu mic zgomot la ambreiaj care dispare daca trag madeta de ambreiaj! Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Fratilor, am si eu o mare nelamurire: La o Honda VFR800 cand vreu sa plec de pe loc, dar mai brutal se aude un zgomot undeva jos la motor ca un harait(ca si cum ar scapa aderenta la roata). Asta doar la plecarea de pe loc in rest trage de rupe. Daca va mai ajuta cu ceva, dupa ce se incalzeste bine motorul la ralanti pe neutral se aude nu mic zgomot la ambreiaj care dispare daca trag madeta de ambreiaj! Va multumesc! totul e din ambreiaj ... ii o boala a hondelor, dar nu are nik zic eu ... acum sa isi dea si altii cu parerea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Intradevar lantul este uzat la maxim, nu se mai poate intinde si are o sageata de cca. 6cm! Este comandat chitul nou lant si pinioane, vine in vreo doua saptamani! Editat Martie 12, 2008 de man19403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 daca nu te descurci cu montatul suna ma si se rezolva 0723211823 Marius bafta I-ti multumesc pentru ajutor, din ce localitate esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate